Skocz do zawartości

Większe ilości kotwiczek - gdzie najtaniej?

obcy91

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam pytanie, jako że robię woblery, potrzebuję dość dużej ilości kotwiczek w dobrej cenie. Najtaniej z tego co widzę jest na allegro, w sklepach orzą jak za zboże. Być może wyjściem jest dojście do źródła?
Jeśli możecie podzielcie się wiedzą skąd pozyskujecie kotwiczki, możecie pisać na pw, lub tu w temacie.
Przychylny jestem do kotwic VMC takich standardowych, chyba że znacie jakościowo dobre kotwice w niższej cenie niż wcześniej wspomniane?

ps. użyłem opcji "szukaj".

To przy okazji zapytam o kotwice np. 4/0 Gamakatsu (kolor: ciemny/brązowy) lub Owner

cena w Polsce za 10szt to ponad 140zł

Co do jakości kotwic VMC zdania są podzielone, nie wiem jak mniejsze rozmiary ale 1/0 uważam za kiepski wyrób

(miałem przypadek ze mi się po rozginały na holu ryby).

zejdzcie koledzy na ziemie.....żeby zrobic zamówienie u polskiego dystrybutora VMC to trzeba zamówić o ile dobrze pamietam najmniej 5000szt czyli 5 paczek po 1000szt z rozmiaru....super niskiej ceny nie uzyskacie przy takiej ilości ( cena brutto to około 0,4zł/szt) a jak nie macie zarejestrowanej działalności to nie ma o czym mówić....a zebranie kilku osób to tez sprawa nietaka łatwa( probowałem jakiś czas temu... :) ) a jakie wielkości was interesują...????

jak ktoś potrzebuje to mam 1/0 VMC brązowe i czarny nikiel dragona 6 i 8  na zbyciu....

Edytowane przez mi106