Maniekzns Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Kupię oryginalny hak offsetowy z obciążeniem sebille magic swimmer soft do wersji 16cm, mogę zamienić za jakąś dużą gumę 20+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) Mam po kilkanaście sztuk. 5/0 (w opakow dwa haki plus 18 tulej do dociążania) i 7/0 (w opakowaniu 1 hak plus kotwica i 6 tulej do dociążania). Oryginalne w opakowaniach, 15pln za sztukę. Edytowane 21 Września przez DeepRunner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Mam po kilkanaście sztuk. 5/0 (w opakow dwa haki plus 18 tulej do dociążania) i 7/0 (w opakowaniu 1 hak plus kotwica i 6 tulej do dociążania). Oryginalne w opakowaniach, 15pln za sztukę.Wziął bym jeden, tylko który rozmiar jest do gumy 16cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi