Visegard Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Chciałem sobie tak niestandardowo taki młynek sprawić i stąd moja proźba o opinie użytkowników. Jak toto pracuje, jak hamulec działa i jak by ktos zdjęcie szpuli wrzucił z nawiniętą żyłką albo plecionką to wogóle super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Szukasz klasyka.Jest do sprzedania abu suveran30 szwedzki oryginał .Coś takiego:http://www.realsreels.com/reviews/suveran.htm Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) @Guzu miał, chyba ten model [lub STX]. Podpytaj Edytowane 1 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) W tych nowych soronach szału nie ma coś Hasior pisał o tym, możesz go podpytać. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Temat @Guzu czytałem, on pisał o STX 60. Jozi może nie tyle klasyka, co czegoś co nie będzie z daleka wołało do Zaubera "tatusiu". Ot chcę oryginalnością błysnąć nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Temat @Guzu czytałem, on pisał o STX 60. Jozi może nie tyle klasyka, co czegoś co nie będzie z daleka wołało do Zaubera "tatusiu". Ot chcę oryginalnością błysnąć nad wodą No to suveran idealny na klasykę a jeszcze bardziej na oryginalność . Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 No ale dobrze by było jednak posłuchać kogoś, kto na takie cuś łowił. Żebym kiedyś nie musiał na ryby z oryginalnością zamiast z kołowrotkiem jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Moze nie ten kaliber ale firma i model pokrewny.Krece od kilku sezonow Abu Soron STX10 - i zlego slowa nie powiem na niego.Tyle, ze to UL wiec wyzwan zbytnich przed nim nie stawialem;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja tam tego SX 40 też nie zamierzam katować, większy kleń, szczupak na lekko. Spodobał mi się bo jak na wielkość 40 tylko 303 gram waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi