michallucek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam was koledzy w nowym roku dzis nad parśętą słabo a ogolnie to małe srebrniaczki padały.Dzis mi pękł kabłąk przy samej rolce .Czy ktoś ma na sprzedaż lub wie jak to zrobić .Pozdrowienia dla was chłopaki i sukcesów zyczę w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Raczej trzeba szukać dawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Może to distalem potraktujesz ? Powinno się trzymać Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Może to distalem potraktujesz ? Powinno się trzymać W środku może i tak ale na zewnątrz tego nie widzę, chyba że jakaś rurka do połączenia elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Witam was koledzy w nowym roku dzis nad parśętą słabo a ogolnie to małe srebrniaczki padały.Dzis mi pękł kabłąk przy samej rolce .Czy ktoś ma na sprzedaż lub wie jak to zrobić .Pozdrowienia dla was chłopaki i sukcesów zyczę w nowym rokudrut ci pękł????, miałem dawno dawno temu to samo pan leśniak naprawił Edytowane 1 Stycznia 2013 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Możesz kupić cienki pręt tytanowy i dać go wygięcia na wzór pękniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Coś takiego w Stelli nie moglo sie przytrafić!?!?!??!!Aż mi się chce Pawlaka sparafrazować...- a taka ładna japońska była aaaa Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać po tych pieniach wyższości Stelli nad wszystkim innym co się nad wodą kręci i coś tam nawija.... Poza tym rozumiem ze zawsze i każdemu może się takie coś przytrafić i szkoda że na wyjeździe,- szczerze współczuję użytkownik Daiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Coś takiego w Stelli nie moglo sie przytrafić!?!?!??!!Aż mi się chce Pawlaka sparafrazować...- a taka ładna japońska była aaaa Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać po tych pieniach wyższości Stelli nad wszystkim innym co się nad wodą kręci i coś tam nawija.... Poza tym rozumiem ze zawsze i każdemu może się takie coś przytrafić i szkoda że na wyjeździe,- szczerze współczuję użytkownik Daiwy Wot lekki złośliwiec w Nowym Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Rheinangler, Stella ta jest z 95r - ma wiec 18 lat krecenia za soba. Mysle ze moze sie cos po tylu latach zdarzyc Nie wiem czy Ci pomoge, ale w dziale sprzedam jest aktualnie Stella z 95r do sprzedania.http://jerkbait.pl/topic/20294-stella-3000dh-95r-550zł/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tomek ale 5stówek to drogi kabłąk trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Napisalem ze pewnie nie pomoge i przyznaje ze faktycznie bylby to chyba najdrozszy kablak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Drogi nie drogi za tą cenę miał by już full komplet części zapasowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Drogi nie drogi za tą cenę miał by już full komplet części zapasowych Tak. To ma sens gdy się łowi kołowrotkiem "pełnoletnim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Miałem podobną sytuację ale w Tournamencie i na szczęście część podeszła od Emblema a wszystko to dzięki @MefistoFishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Coś takiego w Stelli nie moglo sie przytrafić!?!?!??!!Aż mi się chce Pawlaka sparafrazować...- a taka ładna japońska była aaaa Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać po tych pieniach wyższości Stelli nad wszystkim innym co się nad wodą kręci i coś tam nawija.... Poza tym rozumiem ze zawsze i każdemu może się takie coś przytrafić i szkoda że na wyjeździe,- szczerze współczuję użytkownik Daiwy ,,,w Daiwie Certate 2500R-Custom odkręciła mi się śrubka kabłąka po połowie sezonu łowienia 4cm DRami..Dobrze, że wykminiłem za wczasu, nastepny rzut mógłby być ostatnim tego dnia...znalazłem przypadkowo - szukałem przyczyny klekotania w/w w rytm pracy woba ...a taka japańska była. .. Użytkownik Shimano. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 koledzy dziekuje za odpwiedz wczesniej nie mogłem odpisac .Co do naprawy zobaczymy wysle do kolegi zaobzcymy co zrobi jak nie to do Leśniaka pozdrawiam jak wróci kołowrotek napisze co wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi