Cyprek Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Uwaga, uwaga! "Rozprzedaż" kolekcji, czy bardziej zbiorów. Z racji zbierania na nowe młynki wystawiam nieco przynęt. Sporo z nich to bardzo ciekawe wabiki, głównie z Francji. 1) Elbe "Torsk" - klasyka gatunku jeśli chodzi o połowy morskie. Prosta wahadłówka dociążana ołowiem. Bardzo skuteczna, co pozwoliło jej uzyskać starus przynęty niemalże kultowej. Cena za sztukę - 20 zł 2) Obrotówki trociowa, Kaszubka.Za nią 15 zł 3) Dwie klepanki boleniowe - 10 zł za obie 4) Francuski Spinnex i polski Sumex. Do kolekcji jak znalazł, ale jak dla mnie to świetne przynęty szczupakowe.Zestaw za 25 zł 5) Bardzo stare obrotówki Voblex. Genialna przynęta na szczupaka, okonia. Obecnie nien nie do zdobycia. Zwłaszcza z oryginalnymi dociążnikami - z racji ich braku za komplet chciałbym 70 zł 6) Le Tourbillon Th. JOLY i Pezon&Michel Luxor Rafal - obie bardzo stare i dosyć rzadkie. Komplet 40 zł 7) Dwie obrotówki w stylu Dewara, a może i Dewary bez napisów. Za obie 10 zł przez wzgląd ma stan 8) Misz-masz obrotówek- 15 zł 9) Zestaw Le Tourbillon Th. JOLY - jak już pisałem wyżej. Dosyć rzadkie ciekawe przynęty. U Nas bardzo trudne do znalezienia.Całość 100 zł 10) 3 blaszki - Terrible Deposee, Abu Droppen i blacha chyba rodem z NRD. Za wszystkie 40 zł 11) Dwa stare woblery w widocznym stanie - czyjaś amatorska praca, co nie znaczy, że nie mają łowić po poświęceniu im odrobiny pracy. Za oba 10 zł 12) Dwie wahadłówki - Kalewa od Czapli i wahadło radzieckie - za obie 8 zł 13) Ciężkie obrotówki na trocie - piękna ręczna robota - za nie chciałbym 45 zł 14) Bardzo stara przynęta typu minnow - 15 zł 15) Mini wahadłówki, głównie Kastmaster - całość 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Zapomniałem o wyslce: Inpost 12, lub 17 zł w zależności od ilości.Poczta Polska - około 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi