Mekamil Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 1. Czasami ktoś pyta o taki specyficzny kij pod nielotne plemniki, miałem akurat dobry materiał to zrobiłem - 1,72 m, wyrzut do 2 g, kluska, ładuje się głęboko, bardzo cieniutki blank. Cena 200 zł + wysyłka 20 zł 2. Najlżejsza wędka na świecie jedynie 18 g (tak, waży osiemnaście gramów) przy długości 154 cm i wyrzucie max 2,5 g, nie jest kluską, bardzo szybko wraca do pionu. Cena 200 zł + wysyłka 20 zł 3. Zrobiłem sobie z ciekawości takiego casta do twitcha, ale to zupełnie nie dla mnie takie łowienie. Długość 120 cm, fajnie obsługiwał smukłe woblerki 5-6 cm i gumki na główkach 5 g, innych przynęt nie testowałem Przelotki Seaguide w spirali. Cena 250 zł + 20 zł wysyłka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Szkoda, bardzo szkoda że takie króciaki. W okolicach 2.3-2.4 bym bral w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Raczej marne szanse, przy tej długości to musiałby mieć praktycznie zerową zbieżność, żeby mieć realnie te 2, no niech będzie 3 g wyrzutu. No chyba, że mówimy o takich 3 g jak w kijach sklepowych, a przynajmniej wszystkich tych, które do tej pory miałem w rękach - co z tego, że na blanku napiszą do 2,5 g skoro bez patrzenia na opis to i 7 g podoła. Albo będzie sztucznie przeciążony przelotkami i omotkami, żeby faktycznie przy wyższej masie już flaczał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpada Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Poproszę nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejmary Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Witam a jakieś casty w granicach 160-180cm ma pan? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Jeśli pytanie jest o takie w jednym kawałku jak ten to nie mam, nie mam też z czego zrobić, ani nie planuję nic takiego sprowadzać Zapomniałem dodać istotną informację, ten cast pod twitch to solid carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi