salmon1977 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Kupię zwykła sztyce do przetwornika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszek Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Jak na reling mogę wysłać zdjęcia podaj email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Mam taką jak na foto, użyta kilka razy. Wygląda jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Darek ,jaka cena?Tradycyjna na pawęż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Jakiś używany mam. Chyba Jaxon, coś jak w linku niżej. Długość 80cm. Imak solidny, wymieniony z oryginału. Cena 70zł plus przesył lub odbiór Lesko nad Sanem. https://www.rockworld.pl/k,85,echosondy/pk,429,akcesoria-do-echosond/p,10698,jaxon-uchwyt-do-echosondy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi