danek Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września (edytowane) Na sprzedaż 2 letni zakupiony w lipcu 2023 r przetwornik marki Garmin GT56UHD-TM, przetwornik używany sporadycznie z 10 razy w roku.Przetwornik zakupiony Polsce - faktura zakupu, wszystko sprawne.Na przetworniku od dołu otarcia od normalnego użytkowania podczas dobijania do brzegu – które nie mają wpływu na jego funkcjonowanie- wszystko sprawne, możliwość podłączenia i sprawdzenia na miejscu jeśli ktoś by się zdecydował odebrać we WrocławiuSprzedaje ponieważ użytkuję LVS i nie korzystam z niego. Cena jaka mnie interesuje 920 z moją wysyłka ( preferowany paczkomat ) Dopuszczam rezerwację max 3h.Oferty i pytania tylko w wątku.Nie wysyłam za pobraniem Edytowane 22 Września przez didiunik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Nowa cena 870 z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi