Maroxx21 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Penn Spinfisher 10500 Fin Nor 10500Black Cat extreme 4105 Kupię któryś z wyżej wymienionych kołowrotków ewentualnie podobne konstrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Mogę zaproponować Daiwe Saltige 6000 z lat świetności … 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Mogę zaproponować Daiwe Saltige 6000 z lat świetności …Srebrna? Wersja zwykla czy dogfight? Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 22 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Szukam czegoś bardziej do połowu stacjonarnych do wywózki. Rozmiar 6000 bedzie przy mały jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 22 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września Ten rozmiar 6000 waży 830 gram , siła faktyczna hamulca 30 kg a sumy przez przelotki wciąga , bardziej stworzony jest do połowów rekinów czy tuńczyków … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 23 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Rozumiem ale mi potrzeba ponad 300m plecionki 0 60 nawinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Ten rozmiar 6000 waży 830 gram , siła faktyczna hamulca 30 kg a sumy przez przelotki wciąga , bardziej stworzony jest do połowów rekinów czy tuńczyków …Podpinam się do pytania: Srebrna? Wersja zwykla czy dogfight? Jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Cena 1350 zł stan bardzo dobry techniczny i wizualny . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Szukam czegoś bardziej do połowu stacjonarnych do wywózki. Rozmiar 6000 bedzie przy mały jednak.To może jakiś multik okrąglak ? Po co się bawić w korbę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września To może jakiś multik okrąglak ? Po co się bawić w korbęA masz jakiś multik Saltiga do sprzedania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Multik jak najbardziej tez wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) mam SALTIST 6000 STAN IGŁA - powinien sie nadac chce 320 zł bez zapasowej szpulijak bu Ci pasował to pisz na priv te iloośc plecionki łyuknie raczj bez problemukupiłem na sumy ale juz na nie nie pojade wiec leży juz ponad rok Edytowane 25 Września przez selk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Niestety za mały rozmiar mam SALTIST 6000 STAN IGŁA - powinien sie nadac chce 320 zł bez zapasowej szpulijak bu Ci pasował to pisz na priv te iloośc plecionki łyuknie raczj bez problemukupiłem na sumy ale juz na nie nie pojade wiec leży juz ponad rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Niestety za mały rozmiar a sprawdzałeś pojemnośc szpuli ? on jest wielki z głeboką szpulą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Tak sprawdzałem pojemność szpuli jest pisana za żyłek niestety. A plecionki są grubsze od żyłek i wchodzi ich mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września czołema może Penn Fathom II?FTHII25NLD2LH na lewą rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi