RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Panowie z racji tego ze to bedzie moj pierwszy sezon po jaja w wodzie to macie jeszcze jakies sugestie co do tego co jeszcze przydalo by sie kupic itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Fachowa bielizna oczywiście, oddychająca lub cieplejsza w zależności od temperatury w której będziesz brodził.Ja do tych gaci dokupiłem jeszcze szelki, żeby było oryginalnie-myśliwskie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ma ktoś link do rozmiarówki tych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Tak wyglądają na mnie Edytowane 4 Stycznia 2013 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Panowie z racji tego ze to bedzie moj pierwszy sezon po jaja w wodzie to macie jeszcze jakies sugestie co do tego co jeszcze przydalo by sie kupic itp ??Kijek do brodzenia i zwykłe spodnie polarowe w markecie za naście pln. Można w takim secie i w zimie łowić, a kijek składany, prawie nic nie waży, a potrafi uratować upe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kijek rzecz bardzo przydatna , polecam na początek tani Jaxon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A sprawa z podbierakiem ? z brzegu nigdy nie stosowalem zawsze reka bez wzgledu na wielkkość ryby, a duzo osob mi radzi kupic muchowy podbierak do brodzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Przydatny, na wielu łowiskach muchowych obowiazkowy.ja mam dwa - jeden krakowski latiemr, czarna siatka, obręcz i gumka (już drugi taki) a drugi też krakowski Salix Alba, wielki, można dużą rybę wpeklować doń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 jakos wydaje mi sie ze podbierak wiecej zlego niz dobrego dla ryby wiec czemu obowiazkowy na muchowych lowiskach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To tylko Ci się tak wydaje Mam dwa, jeden z siatka bezwęzłową, drugi z gumowaną. Więcej złego zrobisz ręką ściskając rybę, żeby czasem nie uciekła niż wprowadzając do podbieraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Hehe jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie mocno sciskac ja nie mam parcia na to czy ucieknie czy nie i tak przeciez ja wypuszczam wiec jaka to roznica zdjecia robie zadko kiedy , wiec nawet na tym mi nie zalezy - czasem nawet nie wyciagam jej z wody tylko wypinam (stosuje kotwice bez zadziora) i nara Edytowane 4 Stycznia 2013 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zmienisz zdanie po pierwszym 40staku na 0,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moze dodam tylko ze ja biegam za kleniami i jaziami na 0,20 hehe a na pstraga to pewnie nigdy w zyciu sie nie wybiore mimo szczerych checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moze dodam tylko ze ja biegam za kleniami i jaziami na 0,20 hehe a na pstraga to pewnie nigdy w zyciu sie nie wybiore mimo szczerych checi przedziwne stwierdzenie z tymi pstrągami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie mam z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Rafał moge sie z Tobą wybrać tylko troche daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mam z kim Z Wrocławia nie masz z kim i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czytam te Wasze posty i zaczynam skłaniać się ku ściera cc3 w wersji full. Który rozmiar xl czy xxl będzie bardziej pasował na 183cm wzrostu i wagę 94lg. Gdzie w rejonie katowic można przymierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z Wrocławia nie masz z kim i gdzie? Jakoś nikt znajomy nie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czytam te Wasze posty i zaczynam skłaniać się ku ściera cc3 w wersji full. Który rozmiar xl czy xxl będzie bardziej pasował na 183cm wzrostu i wagę 94lg. Gdzie w rejonie katowic można przymierzyć? Może tu mają: http://www.flyhouse.pl/pl/ , zadzwoń, spytaj.Co prawda nie Katowice, ale ja też wolę przymierzyć ciucha przed kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Koledzy znalazlem zza wielkiej wody dobry deal. Może ktoś z Was, kto ma 183cm wzrostu i 95kg wagi doradzi mi jaki rozmiar powinien na mnie pasować tych scierra CC3 tyle że tych długich, nie do pasa. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jeśli cienka bielizna lub bez to rozmiar "L", jeżeli lubisz trochę grubiej to rozmiar większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jeśli cienka bielizna lub bez to rozmiar "L", jeżeli lubisz trochę grubiej to rozmiar większe No nie wiem, ja mam 176cm i podobną wagę, i XL jest OK (oczywiście mówimy o tym konkretnym modelu).Ważna jest też wielkość skarpety, przy XL skarpety mają tu rozmiar ok 44-45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja niedlugo sie wybieram do Flyhousu na przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja niedlugo sie wybieram do Flyhousu na przymiarki Sugeruję umówić się wcześniej telefonicznie, bo chłopaki nie zawsze na miejscu .....Czasem łowią ryby ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi