Guzu Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Pierwszy tydzien lazenia za nimi.Na razie bardzo dobre wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Pierwszy tydzien lazenia za nimi.Na razie bardzo dobre wrazenia.Łatwo się zapomnieć?To znaczy, ... zdarza mi się zapomnieć, że wszystko ma swoje granice. Najczęściej wodery gdzieś się jednak kończą............ Zwykle wlewką . W Solvkach tego problemu jakoś nie zauważam. No chyba, że fala z czapką zakryje.Ciekawe jak w takich "połówkach" to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Waldku, jak się długo chodzi w spodniach po pachy, a później wskoczy w krótkie i pojedzie nad wodę to może się nalać do środka przez nie uwagę. Teraz pamiętam ,że nie wszędzie powinienem wchodzić. Czasem i takie po pachy są za krótkie, szczególnie gdy woda w rzece jest jak kryształ, wtedy i na dwumetrowych dołach wydaje się być max do kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Posiadam te spodniobuty zintegrowane z gumowcami, co do walorów użytkowych rewelacyjne, jedynie szkoda, że nie posiadają szelek, dokupiłem takowe w sklepie turystycznym(ważne aby były dobrej jakości), troszkę pomajstrowałem przy spodniobutach i śmigam w pełnym komforcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Odkopuję temat,minęło już trochę czasu od założenia tego wątku.Czy użytkownicy co wypowiadali się w tym temacie dalej chwalą wyżej wymienione śpiochy? (Chodzi mi o ten model do pasa) Czy po tym roku użytkowania nic się z nimi nie dzieje złego itd.Rozmyślam nad ich zakupem i będą to moje pierwsze śpiochy w życiu.Chciał bym też zapytać,czy warto kupować śpiochy jeśli będę w nich chodzić więcej wzdłuż odry,po lądzie niż przebywał w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Odkopuję temat,minęło już trochę czasu od założenia tego wątku.Czy użytkownicy co wypowiadali się w tym temacie dalej chwalą wyżej wymienione śpiochy? (Chodzi mi o ten model do pasa) Czy po tym roku użytkowania nic się z nimi nie dzieje złego itd.Rozmyślam nad ich zakupem i będą to moje pierwsze śpiochy w życiu.Chciał bym też zapytać,czy warto kupować śpiochy jeśli będę w nich chodzić więcej wzdłuż odry,po lądzie niż przebywał w wodzie? Moim zdaniem warto i wlasnie do takiego celu kupilem te gacie. Do chodzenia po trawach w rosie+brodzenie max po jajka. Maja zastapic mi zwykle wodery a jak sie sprawdza napisze za rok. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 a jak jest z numeracją, ma ktoś stopę 43 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Podłączam się pod pytanie też mam nr buta 43.Patryk a co masz pod tymi śpiochami jakąś bielizna termo.dresy,czy nic?Chodzi mi o okres wiosna-lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zamówiłem je z przyczyn identycznych jak Patryk1125. Mierzyłem rozmiar M, stopę mam 43 i skarpeta była mi zdecydowanie za mała. Zamówiłem L i czekam na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zamówiłem je z przyczyn identycznych jak Patryk1125. Mierzyłem rozmiar M, stopę mam 43 i skarpeta była mi zdecydowanie za mała. Zamówiłem L i czekam na dostawę. A jak u ciebie z wzrostem i kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) a jak jest z numeracją, ma ktoś stopę 43 ?Rowniez nosze 43 (wkladka 27.5cm). Rozmiar L jest dla mnie w sam raz. Jak potrzeba dokladne wymiary rozmiaru L to moge podac. Mam 181cm i 91kg. Sywetka bez brzucha:) Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak możesz podać te rozmiary było by fajnie.Ja mam 179cm i 82-83kg i wkładka 27-27.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Podłączam się pod pytanie też mam nr buta 43.Patryk a co masz pod tymi śpiochami jakąś bielizna termo.dresy,czy nic?Chodzi mi o okres wiosna-lato.Jeszcze w nich nie smigalem. Na wiosne mysle, ze wystarczy bielizna termo i tak tez je mierzylem i jest jeszcze troche miejsca na cienkie spodnie polarowe. Z tym, ze bielizne mam dopasowana. Na lato to same gacie.Mysle, ze w takim zestawie obskocze wiosne, lato i wczesna jesien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak możesz podać te rozmiary było by fajnie.Ja mam 179cm i 82-83kg i wkładka 27-27.5cmOk napisze ale dopiero jutro po poludniu. Ze wzgledu na Twoja stope bierz L bo M beda mialy za mala skarpete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 czy mi się zdaje, że ta nowa wersja XP jest fajniejsza, lepiej dopasowana i chyba min niższy stan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A mozecie podac namiary na sklepy gdzie kupowaliscie? Tez sie nad nimi zastanawiam dokladnie do tych samych celow, Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 czy mi się zdaje, że ta nowa wersja XP jest fajniejsza, lepiej dopasowana i chyba min niższy stan ?Nie mialem poprzedniej wersji wiec nie mam porownania ale gatki naprawde dobrze leza. A jesli chodzi o stan to wcale nie jest taki krotki. Po zalozeniu siegaja mi tak mniej wiecej na wysokosc pempka, moze nieco wyzej. A mozecie podac namiary na sklepy gdzie kupowaliscie? Tez sie nad nimi zastanawiam dokladnie do tych samych celow, Dzieki z gory.Ja kupowalem w pleciona.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Moje jeszcze nie dotarły. Zamówiłem L w ciemno. Mam 183 i koło 87 kg. Jak dotrą dam znać. Tak na sucho przynajmniej. M wydawały mi się ok na długość i w pasie, ale skarpeta zdecydowanie za mała. Nie wiem, nie miałem żadnych gaci tego typu. Teoretycznie to nie lubię pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udało mi się pomierzyć. Wygląda to tak:Rozmiar L:długość od kroku do ziemi: 88cmdługość całkowita: 122cmobwód na wysokości łącznia materiałów (udo): 2x32cmodwód na wysokości paska: 2x54cmskarpeta: noszę 43(27,5cm wkładka) i ze skarpetą na stopie jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jesienią 2009 kupiłem na wyprzedazy (-50%) m.in ten model http://www.garryevans.co.uk/scierra-cc3-xp-breathable-bootfoot-waist-waders-7051-p.asp te spodnie http://www.garryevans.co.uk/scierra-aquatex-pro-trousers-x-large---now-40-off-one-pair-only-7945-p.asp i kurtałę http://www.garryevans.co.uk/scierra-kenai-wading-jacket---now-10-off-5171-p.asp Ze wszystkich produktów jestem b.zadowolony.Do tej pory uzytkuję i chyba jeszcze długo uzytkował będę...Polecam ten sklep ze względu na częste wyprzedaże sięgające -50%Do tego można dogadać się z właścicielem i wynegocjować jeszcze lepsze ceny przy większych zakupach Edytowane 29 Stycznia 2014 przez mag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ok.Wybór padł na te spodnie.Teraz bądz mądry i wybiesz do tego buty.Przeglądałem różne wątki na forum i tylko mętlik w głowie.Dużo ludzi poleca Guide simsa ale to dużo monety oj dużo.Może jakieś propozycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 zapisz nazwy 3, 4 najbardziej interesujące Cię modeli na małych kartkach. Zmiętol kartki na kulki, pomieszaj, podrzuć i złap jedną. Gotowe. Tak na serio. Ja kupiłem do nich Orvis Mako na gumie z kolcami. Też miałem problem z wyborem. Opinie mają niezłą, a że kupiłem na All... od kolegi, który kupił sobie zbyt duże to i kilka setek taniej. Jak na pierwsze muszą starczyć. Nie ma co łamać głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ender Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 a nie przypadkiem vision mako? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 yyy tak... vision. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 zapisz nazwy 3, 4 najbardziej interesujące Cię modeli na małych kartkach. Zmiętol kartki na kulki, pomieszaj, podrzuć i złap jedną. Gotowe. Tak na serio. Ja kupiłem do nich Orvis Mako na gumie z kolcami. Też miałem problem z wyborem. Opinie mają niezłą, a że kupiłem na All... od kolegi, który kupił sobie zbyt duże to i kilka setek taniej. Jak na pierwsze muszą starczyć. Nie ma co łamać głowy. http://www.szczurek.webd.pl/viewtopic.php?t=13457tu nie polecają tych tych butków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi