Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kup wygodne, lekkie buty. Ja w swoich orvisach mógłbym po górach chodzić. Kilka km po brzegach nizinnej rzeki to nie problem.Zwróć tylko uwagę na wagę i dopasowanie.Bardziej martwił bym się o przecieranie skarpety po kilku takich kilkukilometrowych marszach na sucho.A adidasy mogą się ślizgać. Poszukaj gdzieś na forum był watek o alternatywach dla dedykowanych butów do brodzenia.I były tam opisane wady i zalety używania alternatywnych rodzajów obuwia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Czy orientuje się ktoś czy te scierry cc3 XP to może nowa wersja ze skarpetą szytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam, Koledzy stoję przed dylematem odpowiedniego wyboru śpiochów. Model już wybrałem, pozostaje kwestia czy brać osobno śpiochy i buty do brodzenia, czy może z dołączonymi gumowcami...Spodnie będą użytkowane rzadko głównie wiosną. Brodzę raczej płytko, ale i tak częściej jestem na brzegu. Nie potrzebuję specjalnuch podeszw z wkrętami itd. Bardziej zależy mi na czymś oddychającym i w razie czego, żeby po prostu była możliwość wejścia do wody. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kolego tylko buty osobno. ja kupuje teraz dokładnie te same co Ty. Wcześniej miałem innej marki ze zgrzewanym butem i uwierz że komfort na prawdę był bardzo niski. Ja również 70 % czasu chodzą brzegiem , po kamieniach , błocie i to że nie skręciłem kostki to chyba tylko jakiś cud. W takim zgrzewanym bucie noga ma za dużo luzu. Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie oczywiście to spodnie ze skarpetą i osobno but. Kosztowo bardzo podobnie ale takie buty bedą o niebo wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Kolego ile za te scierry 3-ki sobie wołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ok 500 ze skarpeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ciekawe jak z wytrzymałością tych zgrzewów...nie wiem ale ta wersja jakoś lepiej do mnie przemawia...nie chce mi się jeszcze pierdzielić z butami...tym bardziej że będę kupował z neta... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ciekawe jak z wytrzymałością tych zgrzewów...nie wiem ale ta wersja jakoś lepiej do mnie przemawia...nie chce mi się jeszcze pierdzielić z butami...tym bardziej że będę kupował z neta... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Skarpeta, plus tanie buty z decatlonu i masz caly komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ale skarpety przeciekają Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Ale skarpety przeciekają Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Oj tam, reklamowka, tasma obkrecisz i jedziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Używał ktoś tych i może podzielić się opinia na ich temat:http://allegro.pl/scierra-w-seam-spodniobuty-oddychajace-rozm-m-i6660646746.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Używał ktoś tych i może podzielić się opinia na ich temat:http://allegro.pl/scierra-w-seam-spodniobuty-oddychajace-rozm-m-i6660646746.html Mam, zakupione w tym roku. Narazie trzy dni przerobily na rybach. Wydaje mi sie ze maja wezsze nogawki niz CC3 przy tym samym rozmiarze. Edytowane 20 Marca 2017 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 odświeżę temat CC3, Panowie jakie opinie bo się przymierzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 U mnie posypala sie skarpeta po 2 latach, ale troche przeszly wiec ogolnie bylem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Orientuje się ktoś czy te scierry do pasa cc3 XP różnią się krajem od tych cc3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Del Toro jaki rozmiar nosisz. Nie wiem czy Xl nie będą dla mnie za małe - chodzi o długość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Del Toro jaki rozmiar nosisz. Nie wiem czy Xl nie będą dla mnie za małe - chodzi o długość.. M mialem, przy 181cm, ale to byly te do pasa.Teraz mam w-seam, tez M. I przy tych lepsza byla by chyba L, maja deczko wezszy kroj od CC3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Nie wiem czy to koniec produkcji czy co? Szukam na stronach w Uk i nigdzie nie moge znalezc rozmiaru M i to juz od jakiegos czasu. Czy ktos testowal nowe model np Scierra X-16000? Edytowane 15 Lutego 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ja mam spodniobuty Scierki CC3 L , a mam 179cm i jest OK.CC3 już nie produkują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi