pozdrower Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Witam, kupię dokładnie te gumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Mateuszu, jaki rozmiar ? Edytowane 24 Września przez Lepton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Najlepiej 10cm ale 12cm tez wezmę. Edytowane 24 Września przez pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 10cm to tylko z drugiej ręki. Szukałem i nigdzie nie znalazłem.12cm ? takiego rozmiaru Savage Gear nigdy nie produkował. Najbliższy rozmiar to 13cm, jednak to inna kategoria wagowa - 16g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Tak właśnie myślałem. Posiadasz takie gumy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Nie mam i nie używam tego rozmiaru. (Nie są tak dobre jak dziesiątki ). Jest jednak w mojej okolicy "sklepik" w którym są jeszcze trzynastki. Jak jesteś zainteresowany to podam namiar na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Jasne, bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi