Ostry krokodylec1 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Witam. Sprzedam tytułową wędke kupioną w czerwcu tego roku, ze mną dwa razy nad wodą( stan jak nowa). Wędka nierejestrowana, posiadam dowód zakupu oraz dedykowany pokrowiec. Nowa wersja avida jest lżejsza i bardziej czuła od poprzedniczki. Wygodny korkowy uchwyt fuji vss, przelotki fuji.Długość 213cm( dwuskład) cw. opisane 3.5g-10g. Łowiłem najlżej 5g twichowym woblerem i było ok- nizej nie sprawdzałem, ale moim zdaniem cw. optymalnie to 4- 15g. Wędka jest uniwersalna nadaje się do przynęt twardych jak i dżigów. Cena: 900zł Nie wysyłam za pobraniem, więcej info, zdjęć w wątku lub na priv.Dopuszczam też zamiane za blasa slxf 8.6 lub 9stóp tego do 12g(z ew. dopłatą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Obnizka ceny: 800 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi