selk Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września kupie jak w temacie moga w całosći lub moga byc jointed interesuja mnie tylko kolory GS I RH stan chetnie uzywane byle nie zniszczone kontakt poprosze na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laluś Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września SX z metalowym sterem mam jak byś chciał kolor RH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września woLAŁBYM PLASTIKI BO TANSZE ALE PODAJ CENE MOŻE BYM REFLEKTOWAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laluś Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 50 zl szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) 18cm ciebie interesuje mam 2 szt RH po 50 zł/szt ? Edytowane 24 Września przez dekosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 18cm ciebie interesuje mam 2 szt RH po 50 zł/szt ?niestety ale za duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 50 zl sztok a masz jakeiś inne kolory ? daj znać na priv i jaki koszt wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 18cm ciebie interesuje mam 2 szt RH po 50 zł/szt ?wysłalem priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Cena 50zł/szt. 13cm „pełna” ma dorabiany ster zgodny z oryginałem. W sklepie RH jakieś są. https://max-fish.pl/product-abk-30987-WOBLER-SALMO-WHITE-FISH-DEEP-RUNNER-13cm-RED-HEAD.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Cena 50zł/szt. 13cm „pełna” ma dorabiany ster zgodny z oryginałem. W sklepie RH jakieś są. https://max-fish.pl/product-abk-30987-WOBLER-SALMO-WHITE-FISH-DEEP-RUNNER-13cm-RED-HEAD.html ten RH ze sklepu juz kupiłem na alledrogo te górną (GS) z Twojego zdjęcia już kupiłem dzis wiec dziękuje kupiłbym jeszcze kolor GS ze sterem DR oraz RH ze sterem jak na Twoim zdjęciu Edytowane 25 Września przez selk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Pomyliłem kolory. Edytowane 26 Września przez trout master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Mam Salmo Whitefisch 13 Jointed Red Head w idealnym stanie 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Mam Salmo Whitefisch 13 Jointed Red Head w idealnym stanie 50 złdziekiale ciut za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Lub nowy w pudełku na czarnym blistrze Whitefisch 13 SX GT 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Lub nowy w pudełku na czarnym blistrze Whitefisch 13 SX interesuje mnie 13 cm - kolor GS ze sterem DR- oraz kolor RH ze sterem standardowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września GS też mam napisz mi na What'sap mój numer 791587896 bo tutaj ci nie wyślę zdjęć co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Nie było tematua masz jeszcze to GS ze sterem DR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Tak mam i Jointed Red Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi