Szogo636 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Witajcie !!! Jak w tytule sprzedam multiki;Nr1.Daiwa Steez A TW Multik kupiłem jakiś czas na forum w stanie jak na załączonych zdjęciach(jest poobijany ale praca jak najbardziej super,kręci jak na steeza przystało)Cena jaka mnie interesuje to 900 Zł plus paczkomat Nr2.Megabass IS 71 Hyper Lariat Stan jak na załączonym foto,lekkie przetarcia czarnego lakieru,praca nienaganna.Do niego seryjna szpula plus szpula ize facory Cena 1200 zł plus paczkomat Nr.3 Shimano Calcutta 201 DC Multik poszanowany,nie porysowany,praca super ! Brak pudełka Cena jaka mnie interesuje to 1000 zł plus paczkomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 23 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Steez Wysłane z mojego CPH2247 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 23 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Megabass Wysłane z mojego CPH2247 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 23 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Calcutta Wysłane z mojego CPH2247 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Poproszę o rezerwację 1 i 3 do rana jak to możliwe . Pytanie priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 23 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Poproszę o rezerwację 1 i 3 do rana jak to możliwe . Pytanie priv Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Rezerwacja dla Ciebie Tomaszu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peles Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Poprosze o rezerwacje megabass do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 23 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września Jeśli nr 3 będzie aktualny to poproszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Wezmę IS jakby nie poszedł Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Panowie czekam na odpowiedź Tomasza.Pozdrawiam zaglądający! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Dzięki za zdjęcia, calcutta pięknie zachowana, ale to rocznik który już mam więc odpuszczę. Niech cieszy kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września To biorę calcute 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września To biorę calcuteCalcutta dla Ciebie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Rezerwacja steeza do odpowiedzi na pw Edytowane 24 Września przez tomwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Rezerwacja steeza do odpowiedzi na pwRezerwacja dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed88 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Gdyby nie wypaliło z calcutą to wezmę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) Panowie odnośnie megabass -a czekam na decyzję kolegi @Peles Następnie w kolejce jest kolega @Geciowy Pozdrawiam. Edytowane 24 Września przez Szogo636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peles Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Dziekuje za rezerwe, odpuszczam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Gdyby Kol Geciowy się rozmyślił to wezmę IS Megabas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Is zabieram Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Wezmę steeza reszta na pw tak jak rozmawialiśmy rano zadzwonię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Steez sprzedany koledze @tomwes Dzięki wszystkim za zakupy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi