MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam.Doradzicie jakiś dobry program anty robakowy który trzymał by na smyczy również moją pocztę.Niestety co jakieś 8-10 miesięcy dopada mnie jakiś śmierdziel i wysyła spam z mojej poczty . Chciał bym mieć spokój i nie mieć potem zapytań co to za ge... wysłałem znajomym.A może wystarczy jakoś pocztę skonfigurować ? konto podstawowe mam na yahoo . Może ktoś coś doradzi?Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ściągnij sobie wersje testową ESET Smart Security 5, sam korzystam z tego antywirusa i nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Aktualizacje to ważna rzecz, pamiętaj aby to robić systematycznie zaczynając od Windows-aco do programów antywirusowych był ostatnio artykuł na wp – lepiej go nie czytaj bo się załamiesz do użytku domowego polecam Ci dwa sprawdzone, których najczęściej używam:AVGNOD32z innej beczki polecam system Mac-OS i zapomnisz co to są wirusy pozdr @Wojti Edytowane 1 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na początek sciagnij trojan remover być może robaczek siedzi gdzieś na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 NOD32 - jeden z lepszych wg mnie, chociaż sam nie używam bo na OS X nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 AVG - dobre zapory, brak problemów dotyczących aktualizacji. jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 oczyść kompa Combo Fix,potem eset nod 32 antywirus...używam i polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kaspersky albo bitdefender to zdecydowanie dwa najlepsze obecnie programy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzięki za porady. Jutro spróbuje przesiać to co mam i zasadzić nowego anty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kiedyś Eset Nod 32 . Teraz Eset Smart Security + TNod i masz dożywotni updejt antivira. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 ESET smart security - od kilku lat i naprawdę daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też zaliczam się do zwolenników ESET/NOD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 oczyść kompa Combo Fix,potem eset nod 32 antywirus...używam i polecam...A wiesz jak zinterpretowac wynik ktory sie wyswietla na zakonczenie skanowania?I drugie pewnie glupie ale nie wiem. Czy ten program usuwa robale czy jedynie melduje ich obecnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Norton Internet Security, a jeszcze lepiej Norton 360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Czy to będzie Eset, Kaspersky, Norton czy jakikolwiek inny markowy AntyVir nie ma większego znaczenia. Aktualizacja bazy danych, aktywacja produktu, żeby nie było problemów to podstawa i można spać w miarę spokojnie @MIGOTKA, co do ComboFixa, Log po zakończeniu nie jest zbyt istotny dla zwykłego użytkownika. Są tam informacje co zostało zrobione itd. Ten program czyści system z wirusowego syfu różnego rodzaju, oczywiście je usuwa i jak mnie pamięć nie myli tworzy poprawny punkt przywracania systemu. Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi