marchem2 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam kolegów.Poszukuje feder w długości 330-335 i cw. Około 100g, najlepiej w dwuuskladzie. Kupilem shimano aero do 60 i jest taki lejący jak to mówią krowi ogon, a ja Poszukuje szybszego kija.Od lat łowiłem dragonem maxxima do 80g ale niestety jeden mi sie złamał i nie wiem czym go zamienić.Proszę o podpowiedź i oferty bba priw.Pozdrawiam Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Daiwy również są dosyć wolne. Z szybszych progresywnych wędek to modele Flagmana. Jaki masz budżet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Jak szybsze to jakieś mikado szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Daiwa SuperSlim nie jest wolna, fajna progresywna, celnie rzuca i przy holu ładnie pracuje.Zdecydowanie najszybsza z feederów jakie miałem - tj Mitchel Avocet, Navis Venity carp, Mikado comercial, distance i slim. Mocniejsze jeszcze są Daiwa Distance specjal method feeder i SuperSlim Power feeder. Ale pamiętając Dragony -to one były wybitnie szczytowe i szybkie....nawet powiedział bym że twarde.I niczego nie kojarzę już z takich konstrukcji. Najlepiej chyba będzie pójść do sklepu i ponaginać kilka wędek, bo po opisach nie dojdziesz. BTW na olx widuje czasem maximy, teraz jest nawet powieszona 1 sztuka tylko 4,2m do 80g - nowa. Do dystansu super kij 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Daiwy również są dosyć wolne. Z szybszych progresywnych wędek to modele Flagmana. Jaki masz budżet?Chciałbym zamknąć zakup w kilku stówach jednak poniżej 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Daiwa SuperSlim nie jest wolna, fajna progresywna, celnie rzuca i przy holu ładnie pracuje.Zdecydowanie najszybsza z feederów jakie miałem - tj Mitchel Avocet, Navis Venity carp, Mikado comercial, distance i slim. Mocniejsze jeszcze są Daiwa Distance specjal method feeder i SuperSlim Power feeder. Ale pamiętając Dragony -to one były wybitnie szczytowe i szybkie....nawet powiedział bym że twarde.I niczego nie kojarzę już z takich konstrukcji. Najlepiej chyba będzie pójść do sklepu i ponaginać kilka wędek, bo po opisach nie dojdziesz. BTW na olx widuje czasem maximy, teraz jest nawet powieszona 1 sztuka tylko 4,2m do 80g - nowa. Do dystansu super kij Właśnie złamała mi sie maxima, 330 do 80g. Tą 4.20 na olx widziałem ale jak dla mnie za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września kup Delphin Magma Reaxe tylko to 3 składnie jest lejąca napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi