Piasek Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Sprzedam jak w tytule. Bardzo zgrabny cast. Użyty 2 razy na okoniach. Stan bez zarzutu. Kupiłem kijek shimano i ten idzie na sprzedaż, bo nie jestem typem kolekcjonera. Cena 150 zł z wysyłką po mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Wstawiasz wędkę, która raczej nie jest ogólnie znana, to wysil się chociaż, żeby opisać jej parametry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 24 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września W tytule jest błąd. Mylą mi się już te chińskie marki . Wędka to Purelure creek dance. Długość 154cm, wyrzut 2-5 gram do linki 1-5 lb. Masa 81,4g. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Wędka sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi