Filip_wędkuje Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam, w końcu naszło mnie żeby również dać znać o moich przynętach, które sprawiają mi wiele przyjemności a także nauki w trakcie ich tworzenia. W wolnym czasie (najczęściej po szkole), jak mam możliwości, strugam woblery - głównie pstrągowe, gdyż to właśnie łowienie pstrągów na spining stało się moją ulubioną dziedziną wędkarstwa. Woblery robię hobbystycznie, rzadko sprzedaję ze względu na ich pracochłonność i długi proces ich tworzenia. Poniżej załączam kilka zdjęć moich woblerów wykonanych ostatnio przeze mnie (; 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Wreszcie! I tego tu było trzeba. Zastrzyk młodej krwi rozrusza może starych rękodzielników, zagra im na ambicji i zmotywuje do wzmożonej pracy. A poprzeczka, już na wstępie, podniesiona wysoko. Jest fajna maniera, jest dbałość o wygląd i jest dojrzałość rzadko spotykana u tak młodego człowieka. Ten wątek zapowiada się bardzo ciekawie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Bardzo mi miło Filipie że zdecydowałeś się otworzyć swój autorski wątek na jerkbaicie, mam nadzieję że będziesz tu pokazywał nie tylko swoje przynęty ale i ryby które na nie łowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Jeśli pracują tak jak wyglądają to ... jest pięknie . Po przeróżnych kształtach sterów widzę, że nadal szukasz . Może wkleisz jakiś filmik ? Powodzenia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_wędkuje Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Jeśli pracują tak jak wyglądają to ... jest pięknie . Po przeróżnych kształtach sterów widzę, że nadal szukasz . Może wkleisz jakiś filmik ? Powodzenia !Dzięki za miłe słowa. Postaram się załączyć przykładowy filmik z pracy jak mi się uda. Co do sterów to tak robię trochę jakby były ,,zadaniowe" gdyż każdy mój wobler robię z myślą o jakimś miejscu i przeznaczeniu zatem dostają różne stery żeby uzyskać efekt którego oczekuję. Wysłane z mojego Pixel 4a (5G) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Niesamowity progres. Życzę samych kabanów, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_wędkuje Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Wreszcie! I tego tu było trzeba. Zastrzyk młodej krwi rozrusza może starych rękodzielników, zagra im na ambicji i zmotywuje do wzmożonej pracy. A poprzeczka, już na wstępie, podniesiona wysoko. Jest fajna maniera, jest dbałość o wygląd i jest dojrzałość rzadko spotykana u tak młodego człowieka. Ten wątek zapowiada się bardzo ciekawieDzięki za miły odbiór (; Wysłane z mojego Pixel 4a (5G) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Gdybym miał choć 5% Twoich umiejętności i cierpliwości w malowaniu wobków to bym kopał się piętami po t... Piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Gratulacje talentu wyglądają pieknie.Brawo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Piękne , jak by była jakas partia na sprzedaż dawaj znać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Piękne cukiereczki ! Gdyby była partia do kupna to proszę informacje .Gratuluję . Piękne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Bardzo ładne woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Karpik mistrzostwo świata jeszcze z takim się nie spotkałem ???? Piękne wobki Filip. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października Zdecydowanie zwracają na siebie uwagę te cudeńka. I cieszą oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi