klon Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Na suma używam DAM Seahowk do 150g. 2,4M Idealny kij do trzepania dywanów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam serdecznie doświadczonych w tym temacie.Odgrzebałem stary temat.Szperając trochę w necie natknąłem się na ten wątek i w związku z tym mam pytanko.Co myślicie o tych wobkach [url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=515b136cc9619780][iMczy bedą skuteczne też w dzień?Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ale ze mnie gapa,zapomniałem napisać,że to są Shekspira Big S,bo przecież o nich mowa w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ja tez mialbym watpliwosci, jaki jest rodowod popularnego Big S... Trzeba by wiedziec kto zaczal 1szy go produkowac w tym ksztalcie. Gumo Jako człek posunięty w latach pamiętam premierę BIG-a! Na pewno SzekspirU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Z pośpiechu trochę przyciąłem kark. Wobler to ordynary platikowy odlew. Kiedyś sprzedawali takie niemalowane po 1$. Cały pic to kształt, czyli mocna gresywna praca. To oryginał czy podróbka?Jak poznac oryginał?Mam mini-s i little-s i na brzuszku jest napis oryginal mini-s-czy tak samo jest z big-s?PozdrawiamGapa jestem powiększyłem zdięcie kolegi @zybi i widac jak na dłoni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 To jest 100% orginał Podrubki maja oczka zroione jakby z cienkiej blachy a orginał widac na załaczonym obrazku Co do napisu to rzeczywiscie jest podpisany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Moj oryginalny midi-s jest inaczej podpisany niż ten ze zdięcia zibiego,a im dłużej przygłądam się tej fotce to chyba ten dolny ma blaszki?Więc jak to jest z tymi orginałami?Robert pisałeś że masz jednego to może wrzuc foto.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Mam dokładne takiego samego wobka jak na Twoim zdjeciu sa super na szczupłe i okonie, niestety te kupiłem niedawno na allegro i sa troche zamałe na suma A tamte sa moim zdaniem orginalne bo sam mm gdzies na działce 2 orginalne i jeszcze 10-15 ruskich podrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 W weekend na aledrogo były wystawione 4 big-s(fot)-zwlekałem z licytacją bo kupiłem kilka podróbek opisanych jako orginał mających oczka nie druciane a z blaszki-a to były chyba oryginały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Z pośpiechu trochę przyciąłem kark. Wobler to ordynary platikowy odlew. Kiedyś sprzedawali takie niemalowane po 1$. Cały pic to kształt, czyli mocna gresywna praca. To sa podróbki skad? nie wiadomo...Wspomniany Marek S.kiedys napisał ze sa dobre na sumki ale w krytycznych momentach ta blaszka w mocowaniu moze nie wytrzymac.Duzo dobrego było o Dorado Leke i wszelkiej mascie płytko,ostro pracujace baryłki a jesli do tego znajdzie sie miejsce gdzie zeruja ow zboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A ja tego big (tu wstaw odpowiednia litere) uzywalem i w trollingu z dobrym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 http://www.lureparts.nl/product_info.php?cPath=104&produ cts_id=515&osCsid=rr0n13fqtaoihtmc9oe52np0i4 Może komu się nada?U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 akuratnie skończyłem wobki sumowe.grzechotniki 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 i płytkie 6 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 ladnie zasuwasz busz... a pamietasz czasy kiedy to mowiles ze dla wobkow ze sterem robisz jeden jedyny wyjatek i wiecej ich robić nie zamierzasz - dobrze ze zmieniles zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 A jakie Panowie macie spostrzeżenia co do grzechotek? W nocy i nieco obok tematu - w dzień? Łowicie głównie na grzechotniki, nigdy na grzechotniki, czy w zależności od warunków? Jeśli tak, to zależnie od jakich?Ciekawi mnie też, czy sumka łatwiej wkurzyć brzęcząc mu nad głową czy raczej sprowokować przynętą typu pojawia się i znika, by nie miał czasu na zastanowienie?Jakie są Wasze doświadczenia w tej materii? Mam na myśli głównie rzeczne łowy, przed zmrokiem, w nocy i o świcie. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 oj tam zaraz nigdy.było trochę lużnego czasu no i obiecałem że zrobię.teraz trochę żałuję bo jeden z nich ni chrery nie chciał chodzić.musiałem wymienić ster ale nie dałem rady go wyjąć i się urwał.namęczyłem się i wstawiłem inny teraz jest ok.mocna żwawa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wątek o Big- esach nam się rozwinął, a ja chciałbym kolegów spytać o Rapalę DTSS jak Wam sie sprawuje?Czy łowiąc tą przynętą wymieniacie kotwice vmc sureset treble na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A jakie Panowie macie spostrzeżenia co do grzechotek? W nocy i nieco obok tematu - w dzień? Łowicie głównie na grzechotniki, nigdy na grzechotniki, czy w zależności od warunków? Jeśli tak, to zależnie od jakich?Ciekawi mnie też, czy sumka łatwiej wkurzyć brzęcząc mu nad głową czy raczej sprowokować przynętą typu pojawia się i znika, by nie miał czasu na zastanowienie?Jakie są Wasze doświadczenia w tej materii? Mam na myśli głównie rzeczne łowy, przed zmrokiem, w nocy i o świcie. A ja naprawdę jestem ciekaw waszych doświadczeń w tej materii Pytanie pomocnicze: zaczynacie od grzechotek, czy raczej nie. Czy najpierw próbujecie suma nakarmić, a dopiero jak to nie skutkuje - wkurzyć? Ciekawi mnie taktyka podejścia do rywala i wybór kolejnych przynęt. Rodzaj ich pracy i prędkość prowadzenia. Czy w temacie sum na spining (ew. trolling) macie jakiś utarty szlak, od którego zaczynacie, zanim przeciwnik zmusi Was do zejścia na ścieżkę eksperymentowania? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi