grzegorzpo91 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam Mam na sprzedaż kołowrotek shimano ultegra 2500 fd - kupiony pod koniec maja czyli ma niecałe 4 miesiące i gwarancję ponad półtoraroku . Używany pod okonie na 4-5 wypadach . Stan bardzo dobry wraz z plecionką 0.10 mm dawia 8 j-braid blue. Praca naprawdę bardzo przyjemna . Cena 435 zl z wysyłką. Kurtka geoff anderson s/m kupiona tu na forum 3 dni temu ,ale niestety muszę ją sprzedać bo na moje 85 kg przy 175 cm jest ciutke za ciasna lekki polar włożę ale już grubszy nie bardzo..będzie idealna na osobę 170-175 cm przy 73-82 kg .kurtka GEOFF ANDERSON DOZER 4 rozmiar S/M, stan bardzo dobry plus, bez śladów użytkowania, jak nowa, kolor zielony szerokość od pachy do pachy 57 długość 68 cm cena 330 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) . Edytowane 24 Września przez Czoper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinningista 115 Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września kurtka aktualna priv Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzpo91 Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Ultegra sprzedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Następny do kurtki. Czekam na rozwój sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinningista 115 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września zabieram kurtkę Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi