Olsztynteam Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Cześć mam do sprzedania dwie wędki , jedna i druga była nad wodą 2h celem testów . 1. Shimano Technium stec 63ML 1+1 191cm 7-21g znany patyk pod sandacze leży w ręku jak okoniowka niedostępny nigdzie , wędka posiada dowód zakupu i gwarancje liczona od 20sierpnia . Stan idealny Poproszę 350zl z wysyłką po mojej stronie 2. Shimano Poison Adrena 268M+ 203cm 7-21g , dowód zakupu i gwarancja liczona od 20sierpnia stan idealny opisana raczej jak Amerykance , dla mnie okazała się za mocna bo takie gramatury ogarniam castem, wędka ogarnia sporo więcej niż opis szybka elektryczna przy wadze 92g i super balansie . Poprosze 950zl z wysyłką po mojej stronie Wedki są w stanie idealnym nie posiadają żadnych śladów użytkowania dopuszczam 1h rezerwacji lub odbiór osobisty w Olsztynie Uwaga jak ktoś zdecyduje się na komplet przewiduje rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Aktualizacja Poison Adrena 850zl z wysyłką po mojej stronie Technium 300zl z wysyłką po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Ostatnia aktualizacja . Adrena 800zlTechnium 280zl Komplet 999zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Hej wstępnie proszę o rezerwację całości do czasu odpowiedzi. A może najlepiej fotki z opisami Nie widzę w katalogu Adreny o takich parametrach jest 2.03 5-21 spin. 7-21 są tylko castingi. Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 268m+ to 5-21 spin Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Najmocniej przepraszam to 268M+ czyli 5-21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Jak ktoś chce dodatkowe zdjęcia zapraszam na priv wyślę na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Poproszę w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Dobrze Wedki dla roobek , reszta priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Gdyby coś nie pykło to chętnie zabiorę Techniuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi