Durzy Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Cześć,Do sprzedania mam kilka wędek.Koszt wysyłki: 20 zł, kurier DPDRezerwacje na poczytanie czy też dopytanie powiedzmy na dwie godziny, chyba, że ustalimy inny czas indywidualnie.1. Shimano Yasei LTD Casting Pike Swim&Softbait - cena 699 złCiężar wyrzutowy: 60-180 gDługość: 255 cmDługość transportowa: 132 cmPrzelotki: Fuji SICWędka używana, w bardzo dobrym stanie.Wędkę kupiłem tutaj na forum i miałem ją może ze dwa-trzy razy nad wodą. Dla mnie jednak zdecydowanie za mocna.Spokojnie obsłuży 200-220 gramów. Mimo dużego ciężaru wyrzutu kij jest bardzo czuły. 2. Spinning Rose Wood Elves I Trout - cena 119 złDługość 1,8 mCiężar wyrzutu do 4 gramów (poprawnie opisany)Linka 0,8 - 3 lbTubularWędka używana, w bardzo dobrym stanie.Kapitalny kijek na pstrągi do twardych przynęt (ale gumę też obsłuży, tyle, że bez ostrego dżigowania). Wędka szybka, o ugięciu parabolicznym. 3. Spinning Select Sprint - cena 85 złDługość 1,86 mCiężar wyrzutu do 3,5 grama (realnie ok 4 może 5 łącznie z przynętą)TubularWędka nowa.Fajny, szybki kijek do lekkich przynęt. 4. Mifine Microbite Ajing 1,80 m do 3 gramów - cena 139 zł Wędka nowa.Długość 1,80 mcw do 3 gramówFajna, cięta wklejka. Ciężar wyrzutu oceniam na 3 gramy główka + gukma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Polecam uwadze jeszcze takie wędki https://jerkbait.pl/topic/203004-w%C4%99dki-r%C3%B3%C5%BCne-cast-z%C5%82amas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmuSum Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Jednak pas... Edytowane 25 Września przez OmuSum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi