Paciorek Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Witam na sprzedaż SG Finezze 192cm 3-12g ( ogarnie spokojnie 15g + guma 4" ) wędka zadbana użyta max kilkanaście razy i od kilku lat leży, wysłana po zakupie do kolegi Mekamil w celu wymiany przelotki szczytowej na Fuji. Cena 300zł + kurier Mikado LX Sapphire 260cm do 13g raz użyta i też leży długi lata, stara seria z ala trójkątnymi przelotkami Cena 100zł + kurier W razie czego wysyłka poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września A wezmę finezkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Rezerwa 2 do czasu odpowiedzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Zabieram 2 jak cos nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Jestem zdecydowany na zakup, tylko chcę dopytać o wysyłkę. Dam znać gdyby coś się zmieniło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Zabieram 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paciorek Opublikowano 25 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Szybka akcja temat do zamknięcia, wysłałem priv kolegą co zakupili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi