Majeranku23 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam serdecznie kolegów. Mam na sprzedaż multiplikator shimano Curado DC 151 przełożenie 6.2. Kołowrotek w bardzo dobrym stanie technicznym jedyny mankament to dwie wady lakieru na poliku tak już go kupięm praktycznie nie widoczne. Multic nie grzebany otwierany itp. Sprzedaje bez plecionki cena 650 zł z przesyłką. Bez rezerwacji 691 892 152 Pozdrawiam Mario https://drive.google.com/drive/folders/1W1iX3aenldKovCDPGoqpQXNzYVsG6aN1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeranku23 Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Cena promocyjna 600 zl z przesyłką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Poproszę o rezerwację do czasu odpowiedzi na pytanie.Czy masz jakiś dokument zakupu ( paragon lib faktura )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeranku23 Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Niestety nie mam. Był kupiony z polskiej dystrybucji, ale niestety nie mam paragonu do niego. Multic jest w bardzo dobrym technicznym jak i wizualnym ale paragonu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września OK biorę. Sprzedam swojego curado 151 HG bo jest trochę za szybki pod moje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeranku23 Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Oki wyślę dane na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi