Wojtasz Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam. Jak w temacie. Kupie kilka sztuk duzych woblerow glowacicowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Mogę Tobie podpowiedzieć że kiedyś gość kupował ode mnie whitefish 13cm łamane i twierdził, że właśnie na głowatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblery hand-made G.K. Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Poszukam i dam znać. Foty na @ puszczę jak podasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 26 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Bardzo poproszę wojciech_szary@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Mam kilkanaście sztuk wyśle fotki na email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 26 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Wojciech_szary@wp.pl bardzo poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlisiecki Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Wyślij i mi lisiecki.marek@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Mam kilkanaście sztuk wyśle fotki na email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Wojciech_szary@wp.pl bardzo poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Wysłałem e-mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Bombon dorado i oryginal dorado. Na Polskie wody nie masz potrzeby szukać nic innego. Obkupilem się z 30 innych i wszystko albo zaparkowane w kamieniach po 3m prowadzenia albo polamane stery i lezą gdzies w garażu na podlodze. Serio przerobiłem to. Oryginali rapali mam z 8 wszystko leży.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Bombon dorado i oryginal dorado. Na Polskie wody nie masz potrzeby szukać nic innego. Obkupilem się z 30 innych i wszystko albo zaparkowane w kamieniach po 3m prowadzenia albo polamane stery i lezą gdzies w garażu na podlodze. Serio przerobiłem to. Oryginali rapali mam z 8 wszystko leży..Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franco10 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Mam Salmo i Dorado to potem podeślę zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 27 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Bardzo proszę . Wojciech_szary@wp.pl ewentualnie tel: 606489533 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Mogę zrobić coś takiego... Edytowane 27 Września przez foxy77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Bombon dorado i oryginal dorado. Na Polskie wody nie masz potrzeby szukać nic innego. Obkupilem się z 30 innych i wszystko albo zaparkowane w kamieniach po 3m prowadzenia albo polamane stery i lezą gdzies w garażu na podlodze. Serio przerobiłem to. Oryginali rapali mam z 8 wszystko leży.._______ Jak przeszkadzaj ci pod nogami na podłodze to mogę posprzątać. Za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Hehe niestety jestem zbieraczem wedkarskim. Musze miec duzo a 3/4 lezy. Ale moze sie przyda Edytowane 29 Września przez rózgaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Mam coś takiego. Nowe, nieużywane. Kotwiczki wymienione w łamańcach na Ownery. Edytowane 29 Września przez Jägermeister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczko Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października (edytowane) Mam woblery Tomka Waremczuka jeśli dalej szukasz.Tylko nie mogę zdjęcia załadować. Jak coś to odezwij się na priv. Edytowane 12 Października przez Beczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi