Jonek22 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam, mam na sprzedaż japoński kijek wszystkim znanej marki Rodio Craft 999.9 Model Four nine meister 60SUL. Stan wędki jest bardzo dobry posiada jedną wadę na rękojeści jest ubytek lakieru na wstawce drewnianej widać to dobrze na jednym ze zdjęć nie ma to wpływu przy wędkowaniu. Parametry:Długość: 6 feet-183cmWyrzut: 0.5-3.5gMoc: 1-3lbCena 1650zł + przesyłka jest możliwość odbioru osobistego pod Płockiem lub w Bydgoszczy. Cena do negocjacji.Witam, mam na sprzedaż japońską wędkę SMITH TROUTIN SPIN FIELDREAM model FLD-70. Wędka jest opisana w internecie przez producenta, od siebie mogę dodać, że jest to dosysć wolna wędka, która ma paraboliczną pracę i jest zakończona wklejką. Używałbym jej do połowów trout area lub do jakiegoś innego o bardzo finezyjnego łapania. Stan wędki widać na zdjęciach sam oceniam go na bardzo dobry.Parametry:Długość: 7 feet -2,13mWyrzut: 1-4gMoc: 1-4lbAkcja Slow Waga: 78gCena 1200zł+przesyłka możliwy jest również odbiór osobisty pod Płockiem lub w Bydgoszczy. Cena do negocjacji.\Witam, mam na sprzedaż kij Daiwa Black Label BL691MLFS Spin. Kij sprowadziłem z Japonii. Wędka jest jak nowa posiada jakieś drobne niezauważalne ryski. Kij jest został wypuszczony do sprzedaży w 2011 roku. Jak dla mnie ideał na pstrągi.Parametry:Długość 205cm JednoskładWyrzut 1.5-7gMoc 4-6lbsPraca fastCena to 599zł + przesyłka lub odbiór osobisty pod PłockiemPozdrawiam, JanekPozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Janek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi