Krab Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Sprzedam jak w tytule. Dwie skrzynki, do których jako wkłady pasują pudła Versus VS-3040. Używane, porysowane, ale sprawne i nic im nie dolega. Żadnych pęknięć czy ubytków. Cena 70 zł z przesyłka za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Czy np pudełka plano w podobnym rozmiarze wchodzą idealnie ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Września przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Wezme obie Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Czy np pudełka plano w podobnym rozmiarze wchodzą idealnie ?? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNigdy nie miałem Plano pudełek. To było dedykowane do 3040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Wezme obie Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Dziękuję za zakup. Poszedł priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Nigdy nie miałem Plano pudełek. To było dedykowane do 3040No właśnie plano chyba są ciut większe . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Jaxon pasuje jest identyczny jak versus a sporo tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi