TEAM DRAGON Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września WitamSprzedam moje zapsyShimano Twin Power 2500 FDkołowrotek kupiony w tym roku w sklepie PLByłem na wypadzie w Zakopanym i taki spontan zakupowy jakby tu nie odwiedzić sklepu wędkarskiego taka choroba Jeszcze fajny sprzedawca upuścił 200 zł i po chłopie kupiłem Z racji tego że użyłem go przez kilka godzin na pstrągach to napiszę że używany choć stan jest Jak Nowy Praca kołowrotka jak najbardziej OK Dowód zakupu paragon Gwarancja do 2027 lutyCenę też obniżę o 200z złdo równego 1300 zł Zero rozczarowania naprawdę PolecamKoszt po mojej stronie paczkomat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Obniżam na 1200 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września TP w trakcie finalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi