zorman Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Cześć Szukam wędki jak w temacie. Jak najmniej używana ProsE o informację jeśli ktoś ma taki na zbyciu. Poproszę rozwieźć oczywiście o zdjęcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomassi Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Masz na olx za 320 PLN . Ja zakupiłem w miętusie za 458 jutro zabieram na testy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 27 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Dzięki za info. Cena w miętusów wydaje się atrakcyjna. Co do ogłoszenia na olx widziałem to ale to zarysowanie trochę odstrasza a przy tej promocji na miętusów chyba nie ma sensu brać używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomassi Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Dokładnie też tak uważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi