godski Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września (edytowane) Sprzedam jak w temacie. Rezerwacja max. 2 godziny w wątku. 1. Spodnie nieprzemakalne Tribord 500 rozmiar L 130 zł.Najwyższy model – nowe 340 złSpodnie z tych grubszych. jak dla mnie wiosna, jesień. wysyłka 15 zł albo odbiór w Warszawie 2. Cast jak w tytule. Kupiony jako nowy kilka lat temu, użyty kilka razy.Jak nowy. Ja rzucałem max. 350 g ale są tacy co rzucają i 500-600 g .1000 zł - tylko odbiór osobisty chyba ze ktoś kuriera podeśle - tuba się znajdzie. Edytowane 28 Września przez godski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Rezerwacja spodni - one są nowe? używane? - jeżeli tak, to ile razy (prane)? Moglbyś bardziej precyzyjnie coś napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Rezerwacja spodni - one są nowe? używane? - jeżeli tak, to ile razy (prane)?Moglbyś bardziej precyzyjnie coś napisać?Kilka lat ich nie używałem - nie pamiętam czy były prane ale na 90 procent nie. Wcześniej w sumie pewnie kilka dni je nosiłem na łódce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Jak dla mnie stan bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Hej, poproszę spodnie, jeśli wolne. Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Tak, wolne, zwalniam rezerwację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Hej, poproszę spodnie, jeśli wolne. Pozdrawiam SebastianOK, Twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi