Trill Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Hej jak w temacie zamienię wodery Vision Atom Large (mam 190cm wzrostu i sa ok) wraz z butami do brodzenia robinson rozm 45 na kołowrotki do feedera w rozm 4000-5000 Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Hej jak w temacie zamienię wodery Vision Atom Large (mam 190cm wzrostu i sa ok) wraz z butami do brodzenia robinson rozm 45 na kołowrotki do feedera w rozm 4000-5000Zapraszam na privczołem,czy to mogą być klasyki Abu Cardninal?różne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Wolałbym cos świeżego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Wolałbym cos świeżegomam też taki:Kołowrotek Abu Garcia Cardinal black max 64 Kraków Bieńczyce • OLX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Nie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi