Trill Opublikowano 29 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Hej jak w temacie zamienię wodery Vision Atom Large (mam 190cm wzrostu i sa ok) wraz z butami do brodzenia robinson rozm 45 na kołowrotki do feedera w rozm 4000-5000 Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 29 Września 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2025 Foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Hej jak w temacie zamienię wodery Vision Atom Large (mam 190cm wzrostu i sa ok) wraz z butami do brodzenia robinson rozm 45 na kołowrotki do feedera w rozm 4000-5000Zapraszam na privczołem,czy to mogą być klasyki Abu Cardninal?różne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 30 Września 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 Wolałbym cos świeżego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Października 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 Wolałbym cos świeżegomam też taki:Kołowrotek Abu Garcia Cardinal black max 64 Kraków Bieńczyce • OLX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 1 Października 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2025 Nie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi