masaj Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Witam Na sprzedaż kilka rzeczy. 1.Czapka Geoff Anderson WizzWool 210 hood. Kupiona na forum, dla mnie za duża. Stan bardzo dobry.Jak nowa.Cena 70zł plus pp 2.Rękawiczki Simms Kispiox Glove, ocieplane rękawice neoprenowe rozm.LKupione na forum. Stan bardzo dobry.Ja potrzebuje windstopperów.Cena 180zł plus wysyłka. 3.Koszulka Salmo zawodnicza,kupiona na forum jako używana .Rozmiar L. Dla mnie za duża, chętnie kupię rozmiar M.Cena 70zł plus wysyłka 4.Koszula Columbia upf50. Kupiona na forum jako używana, stan super. Rozmiar M ,lecz to raczej L.Na mnie jednak za duża.Na zdjęciach wygląda inaczej, w rzeczywistości jest ładny błękit. Cena 70zł plus wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Proszę nr3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masaj Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Nr3 salmo dla kolegi.BOB priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Poproszę nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masaj Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Czapka dla kolegi Pumba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Ile masz wzrostu i wagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masaj Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Waga 76kg, wzrost 177cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi