ciavez Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam,na sprzedaż leci: 1. Spinning GUNKI DOTS - bardzo mało używany, służył mi do połowu z łodzi na średniej nizinnej rzece. W mojej opinii uniwersalny patyk bardziej pod klenia, bolenia lżej czy pstrąga. Stan bdb, zbrojenie fabryczne. W zestawie pokrowiec.Specyfikacja:Długość: 210cmDługość transportowa: 108cmCiężar wyrzutu: 3-12g Ilość sekcji: 2 Waga: 92gIlość przelotek: 8Akcja: Regular – Fast / Mod Fast Za Gunki poproszę 180 zł plus przesyłka 2. Travel SHIMANO STC Multi – stan tip top.Kij o podobnej charakterystyce jak wyżej czyli – kleń, boleń, brzana na lżej, szczupak.Podstawowe parametry:długość: 2,10 m / 2,40 m (elementy: 5 + 1)długość transportowa: 54 cm ( w tubie transportowej: 59 cm)długość rękojeści (od miejsca na stopkę kołowrotka do końca dolnika): 34 cmwaga: 115 g / 123gciężar rzutu: 3 - 14 gprzelotki: 8akcja: Moderate Fastuchwyt kołowrotka Shimano DPSw komplecie pokrowiec (tuba z miejscem na kołowrotek) Za Shimano poproszę 250 zł plus przesyłka. Oferty najlepiej w wątku, możliwa rezerwacja 3 godziny lub do mojej odpowiedzi, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorlinsky Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) Proszę o rezerwację gunki do czasu odpowiedzi Edytowane 30 Września przez sorlinsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Stanę drugi do wędki gunki jak nie pójdzie Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Pierwszy do 1 sorlinsky, następnie Herwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorlinsky Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Zwalniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Następny w kolejce kol Herwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Zabieram gankiego Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Poz 1 dla kolegi Herwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi