siatkaz Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) Do sprzedania chiński nowy akumulator lifepo4. Produkcja lipiec 2025, opisany jako 180 ah. Jak to u chinczyka bywa pojemność deklarowana trochę odbiega od faktycznej. Testy prądem C20 potwierdziły pojemność około 150Ah. Używam chińskich lifepo4 od wielu lat i nic się z nimi nie dzieje poza tym że pojemność prawie zawsze jest przekłamana. Akumulator ma dwa cykle, czyli naładowany na full, rozładowany w czasie testów i naładowany na 80%. Waga 15 kg. Ściągnąłem go dla kolegi ale jakoś nie kwapi się z odbiorem.Odbiór osobisty, jak nie będzie chętnych z odbiorem osobistym dopiero wtedy rozważę wysyłkę,oczywiście jak będą wogóle chetni na zakup. 670 zł. W razie checi pogadania proszę dzwonić - 660 39 39 39 Edytowane 1 Października przez siatkaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października On jest bez BT?Tylko pokazuje na wyświetlaczu % i prąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października (edytowane) Bez BT. Te % na wyświetlaczu to też tak se, orientacyjnie tak ale do konca nigdy nie ufam tym wskaznikom. Kwestia doswiadczenia, a ja obserwuje po napięciu pod obciążeniem. Edytowane 1 Października przez siatkaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Gdzie odbiór osobisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 1 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października A przepraszam, nie napisałem. Lublin.Ewentualnie gdzieś tam się poruszam to w stronę Warszawy to w stronę Rzeszowa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Cześć TomekPoproszę akumulator. Odbiór osobisty. Na prv dogadamy szczegółypzdrDaniel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi