bartekmaj Opublikowano 1 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października Sprzedam kołowrotek Shimano CURADO DC 151 HG.Kołowrotek kupiłem jako nowy w Drapieżniku 21.11.2023 - jeszcze jest na gwarancji. Używany kilkanaście razy. Nie napracował się dużo.Zmieniam bo jest dla mnie trochę za szybki a że trafił się na giełdzie w wolnej wersji to postanowiłem go wymienić.W wolnej wersji mi sprawdzi się chyba lepiej. Nic mu nie dolega. Nie posiada wad ukrytych. Nie był naprawiany.Nie zauwałełem też uszkodzeń ale pewnie jakieś mikro ryski się znajdą ( jak to w używanym sprzęcie ). Sprzedam z wysyłką za 650 pln.Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Sprzedaję bez widocznej na zdjęciu plecionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Jaka maksymalna waga przynet jest obsługiwana przez ten Multik? Wysłane z mojego 24090RA29G przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 2 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Ja rzucałem 50-60 gram bo cięższych przynęt nie stosuję. Czytałem że ludzie stosują je do 120 gram spokojnie - tak pisali w temacie o tym młynku tu na forum ???? ale jak jest to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi