ask Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Potrzebuję przerobić podłączenie silnika elektrycznego do akumulatora na złączkę. Silnik i aku zabieram każdorazowo z łódki wiec musi być mobilnie. Teraz kabelki do akumulatora przykręcam motylkami ale widziałem, że nie którzy mają zrobione na złączkę. Kupiłem XT90 (zdjecie) ale to maleństwo jest i chyba raczej malo wygodnie bedzie to rozpinać, zwłaszcza jak rece mokre, zimno itp . Dodatkowo min z 50A musi takie złącze przenosić. Jeśli ktoś ma coś wygodnego w użytkowaniu u siebie to podzielcie się info/zdjeciem.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Anderson 50A do tego przewód 10mm2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Też mam Andersona, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października I ja bym dał Andersona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Xt90/60 jest szeroko stosowane w modelarstwie , gdzie prądy są duże , ale w niezbyt długim czasie . Tak jak koledzy powyżej napisali , rema anderson lub ich zamienniki - jedyna słuszna drogą , są większe , bez problemu 60a ogarniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października W zależności od silnika Anderson 50A albo większy... Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października https://allegro.pl/oferta/wtyczka-zlacze-ft80-25mm-rema-bez-uchwytu-12818394092 Rema 80 na takich mam porobione i jest super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października https://allegro.pl/oferta/wtyczka-zlacze-ft80-25mm-rema-bez-uchwytu-12818394092 Rema 80 na takich mam porobione i jest super.Od lat używam- bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi