PETEREK Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października (edytowane) Witam wszystkich,przejście na emeryturę ma taką zaletę że przy okazji można sobie trochę sprzętu wymienić więc do sprzedania idą dwa kołowrotki. Oba po jednym sezonie, nie grzebane, nie rozbierane, praktycznie bez śladów użytkowania - zdjęcia są aktualne i przedstawiają oferowane przedmioty.nr1 - Bearking Zeus 3000 - dane z pudełka dotyczą wersji z pudełka dotyczą płytkiej szpuli, dodatkowo dokupiona i dołożona do kompletu szpulka głębokaczyli przełożenie 5,2:1, hamulec 7kg, łożyska 5 + 1, nawój 79cm, pojemność 0,18-150mnr2 - Tegmen C2000S - przełożenie 5,2:1, hamulec 4kg, łożyska 10 + 1, nawój 79cm, pojemność 0,8# -100mcena każdego to 100zł + wysyła PP lub paczkomat ok 15złprzepraszam ale nie mam pojęcia dlaczego nie jestem w stanie prosto wstawić zdjęć Edytowane 3 Października przez PETEREK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Wezmę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na ryby w las Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Zeusa poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Gratuluję Pietrucha, będę w okolicy, to nie zapomnę czegoś Tobie do odprawy dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Wezmę 2 cześć, wysłałem wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 12 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Witam ponownie, ponieważ nie mam żadnego kontaktu z kolegą @konrado który wyraził chęć zakupu kołowrotka z pozycji nr 2 czyli Tegmen C2000S więc ponownie udostępniam kołowrotek do sprzedaży - oferta aktualna do jutra do godziny 12:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Więc poproszę Tegmena, reszta priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi