Trill Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Oddychające spiochy Vision atom Large ( ja mam 190cm wzrostu i leżą dobrze) szczelne nic nie cieknie skarpety były dodatkowo wzmacniane na szwach. Mam do tego jeszcze buty robinsona na gumowej podeszwie w rozm 45 Zestaw 500 PLN Muchy- nimfy, perdigony, piankowce , suche, Mokre, streamery. Łowne wzory, 1/10 z nich widziala wode, reszta nowa nie doczekała debiutu. Wszystko to co na zdjęciach, ponad 120 szt plus pudełko 400 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noro85 Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam jaki ciężar przedziałowy much chodzi mi czy połowie na ultra l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trill Opublikowano 4 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października Witam jaki ciężar przedziałowy much chodzi mi czy połowie na ultra lNa perdigony bedzie ciężko (pierwszy rząd u góry) ale na resztę da radę, mam matagi mebaru do 5g i rzucałem nimi na spokojnie. Potem zmierzę suwmiarka jaka srednica koralików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi