Cześć. Możecie podpowiedzieć mi na temat dalszych wycieczek z łodzią? Chciałbym zakupić łódkę ok 390 - 430 cm z silnikiem 15-20 KM. Generalnie miałaby być na środkowy odcinek Wisły w okolicach Warszawy (do.slipu mam jakieś 6km), ale także nad Zegrze, bo mam stosunkowo niedaleko - 50km. Czasem jednak jeździmy w okolice Leszna i to są nasze najdalsze wycieczki w ciągu roku. Od Warszawy to jakieś 400km, więc sporo. Zabieracie na takie wycieczki łódki? Jeśli tak, to jak je zabezpieczanie i z jakimi prędkościami jeździcie? Jakie silniki macie w łódkach, którymi na jeździcie na dalsze wyjazdy? Dzięki i pozdrawiam, Mateusz.
Pytanie
markus383
Cześć.
Możecie podpowiedzieć mi na temat dalszych wycieczek z łodzią?
Chciałbym zakupić łódkę ok 390 - 430 cm z silnikiem 15-20 KM. Generalnie miałaby być na środkowy odcinek Wisły w okolicach Warszawy (do.slipu mam jakieś 6km), ale także nad Zegrze, bo mam stosunkowo niedaleko - 50km.
Czasem jednak jeździmy w okolice Leszna i to są nasze najdalsze wycieczki w ciągu roku. Od Warszawy to jakieś 400km, więc sporo.
Zabieracie na takie wycieczki łódki? Jeśli tak, to jak je zabezpieczanie i z jakimi prędkościami jeździcie? Jakie silniki macie w łódkach, którymi na jeździcie na dalsze wyjazdy?
Dzięki i pozdrawiam,
Mateusz.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi