kowal88 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) Cześć,Czy byłby ktoś zainteresowany? Kupiłem a przy okazji idzie purelure zero. Kij nowy tylko rozpakowany. Cena 300 zł plus drobne na wysyłkę. Edytowane 5 Października przez kowal88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Zmiana ceny 250 zł Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Napisz coś więcej , bo tak po zdjęciach to widać tylko pokrowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szponik Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Poproszę o rezerwację na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szponik Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Wezmę go. Daj pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) Napisz coś więcej , bo tak po zdjęciach to widać tylko pokrowiecA co chcesz wiedzieć? https://tanispinning.pl/2022/04/07/kuying-teton-tts-662l-198m-2-10g-po-prostu-klasyk/ Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Października przez kowal88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 8 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Dzięki. Do zamknięcia Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi