Janek1990 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Witam sprzedam nieużywane jerki w zestawach oraz nieużywany kołowrotek Daiwa Aria 20a z nawiniętą nową żyłką.Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy.Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.1. Jerki Dayer 3szt.(1x 13cm , 1x 11,5 cm , 1x 10 cm )- 100 zł2.Dorado 6x 10cm - 150 zł3.Enigma 3x 11cm - 100 zł4.Mix 11 szt. - 150 zł5.Mix 8 szt. - 100 zł6.Kołowrotek Daiwa Aria 20a - 50 zł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Jeśli to cena z wysyłem to wezmę nr 5 Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Jeśli 5 nie pójdzie to wezmę zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumo Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Jakich producentów są jerki w zestawie nr 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki InPost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki InPostTo odpuszczam , ale powinieneś napisać o tym w ogłoszeniu że należy doliczyć wysylkę. Przedstawiasz ofertę ja akceptuje jest deall.A tak zmieniasz warunki po przedstawieniu oferty... Słabo.Obyś nie spotkał się z podobną sytuacją w zyciu Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) To odpuszczam , ale powinieneś napisać o tym w ogłoszeniu że należy doliczyć wysylkę. Przedstawiasz ofertę ja akceptuje jest deall.A tak zmieniasz warunki po przedstawieniu oferty... Słabo.Obyś nie spotkał się z podobną sytuacją w zyciu Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu TapatalkaI do tego sprzedaje coś, co nie istnieje. Mowa oczywiście o sprzedającym w tym temacie. Edytowane 5 Października przez Artek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Równie dobrze można to tłumaczyć w drugą stronę . Jak by to była cena z wysyłką to bym napisał. Pozdrawiam Cię serdecznie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Artek chyba takie pomówienia są niezgodne z regulaminem forum . Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie komentuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Artek chyba takie pomówienia są niezgodne z regulaminem forum . Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie komentuj Jakie pomówienia? Najpierw zobacz co chcesz sprzedać, a później przeczytaj swoje ogłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Wszystko się zgadza w treści ogłoszenia. Jerki bez opakowań nie widziały wody i są nieużywane. Proszę o nie robienie bałaganu w poście ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Jesteś ciemny, czy udajesz? Pokaż mi w twoim ogłoszeniu kołowrotek DAIWA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Widzę ,że Ci się nudzi ale racja błąd się wdarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydra7 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Jakby dayery były wolne to bym je chętnie przygarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Zestaw numer 1 sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomassi Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Poproszę nr 5 jak wolne Mix 8szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omen32 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Nr 4 to tonące czy pływające ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Głównie tonące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1990 Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Zestawy 1 i 5 sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi