Skocz do zawartości

kupie spining szczupakowy

fdt

Rekomendowane odpowiedzi

Na OLX masz takiego Beastmastera, jak połamałeś: Spinning Shimano Beast Master FX 2,4 21-56g super stan Białystok Jaroszówka • OLX.pl

Swego czasu robiłem reaserch wędek w tej długości oraz gramaturze i Beastmaster okazał się najrozsądniejszym wyborem. Możesz spojrzeć na Westin W4 Powerlure 20-60 (tylko dużo cięższy) albo Favorite Totem do 60 gram, w kilku długościach.

Edytowane przez jakub75

mam shimano yasei  20-60gr w spin 

długośc  z tego co pamietam  220 albo 240  stan jeden raz łowiony 

dubluje mi się z czyms co mam od dawna i przy tym zostane wiec chętnie sprzedam 

cena 350 + wysył lub odbiór osobisty

jestes zainteresowany - zapraszam na priv

Edytowane przez selk
  • Like 1

Na OLX masz takiego Beastmastera, jak połamałeś: Spinning Shimano Beast Master FX 2,4 21-56g super stan Białystok Jaroszówka • OLX.pl

Swego czasu robiłem reaserch wędek w tej długości oraz gramaturze i Beastmaster okazał się najrozsądniejszym wyborem. Możesz spojrzeć na Westin W4 Powerlure 20-60 (tylko dużo cięższy) albo Favorite Totem do 60 gram, w kilku długościach.

Dodam do swojej wyliczanki kij, o którym napisał selk - tez brałem go pod uwagę, ale wówczas był za drogi na moje możliwości, poza tym zastanawiałem się nad długością, a tym samym zasięgiem.

• Dodaj nową pozycję...