fdt Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Hej wlasnie polamalem swojego beastmaster 240 do 56g i szukam czegos fajnego czym moge go zastapic. Dlugosc 220-250 i wyrzut okolo 60g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Hej, a 270 cm może być? Mam Wędka spinningowa Colmic SPIN-Tek 2,7 m 20-60 g - Mało używana, fajnie wyważona, z optymalnym czuciem i szybką, mocną akcją. Uniwersał do łowienia na gumy i przynęty twarde. 129 zł + przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdt Opublikowano 5 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października nie, dzieki ale szukam czegos jak bm albo lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) Na OLX masz takiego Beastmastera, jak połamałeś: Spinning Shimano Beast Master FX 2,4 21-56g super stan Białystok Jaroszówka • OLX.pl Swego czasu robiłem reaserch wędek w tej długości oraz gramaturze i Beastmaster okazał się najrozsądniejszym wyborem. Możesz spojrzeć na Westin W4 Powerlure 20-60 (tylko dużo cięższy) albo Favorite Totem do 60 gram, w kilku długościach. Edytowane 5 Października przez jakub75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Loomis GL2 (chyba, jutro sprawdzę) 2,6m, - 35g, w bardzo dobrym stanie, cena 800pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) mam shimano yasei 20-60gr w spin długośc z tego co pamietam 220 albo 240 stan jeden raz łowiony dubluje mi się z czyms co mam od dawna i przy tym zostane wiec chętnie sprzedam cena 350 + wysył lub odbiór osobisty jestes zainteresowany - zapraszam na priv Edytowane 5 Października przez selk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Na OLX masz takiego Beastmastera, jak połamałeś: Spinning Shimano Beast Master FX 2,4 21-56g super stan Białystok Jaroszówka • OLX.pl Swego czasu robiłem reaserch wędek w tej długości oraz gramaturze i Beastmaster okazał się najrozsądniejszym wyborem. Możesz spojrzeć na Westin W4 Powerlure 20-60 (tylko dużo cięższy) albo Favorite Totem do 60 gram, w kilku długościach. Dodam do swojej wyliczanki kij, o którym napisał selk - tez brałem go pod uwagę, ale wówczas był za drogi na moje możliwości, poza tym zastanawiałem się nad długością, a tym samym zasięgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Loomis GL2 (HSR1021S) 8'6" 10-20lb 7-35g, realnie raczej 14-56g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fdt Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października dzieki za odpowiedzi kupilem znow to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi