bazyloss Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października (edytowane) Do cen należy doliczyć przesyłkę paczkomat 12zł Proszę podawać w zamówieniu : 1D, 3A itd. Proszę nie wysyłać mi priv, deklaracje zakupu w wątku i ja będą się kontaktował, bo się pogubię. 1. Woblery SMITH D-Contact 50 i 45. Wszystkie przełowione i sprawdzone wzory przeze mnie. To już klasyk pstrągowego twitchingu. - 50mm cena 57zł - 45mm cena 53zł 2. Woblery: A - Timon Tricolor 72, B - Jacson Meteora 52 (jego praca jest genialna, a wobler naprawdę skuteczny) ceny: A - 49zł, B - 39zł 3. Wahadłówki SMITH LTD. A - 18zł B - 12zł 4. Woblery Megabass Świetne okoniowe WTD. Okoniowo-pstrągowe Suspending Minnow. Wzór tego typu wobka. Woblery na wszystko Szczególnie na rzeczne sandacze i sumy. Genialna praca w opadzie. Wobler do głębszego łowienia szczupaków oraz rzecznych sandaczy w rynnach, wzdłuż głębszych opasek z łódki i równoległych do nurtu przykos. Świetny do trollingu. ceny : A - 54zł B - 54zł C - 54zł D - 50zł E - 50zł F - 50zł G - 54zł Edytowane 6 Października przez BazyL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Poproszę 4A, 4B, 4C, 4D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Poproszę wahadełka 3 A 3B Edytowane 6 Października przez WronaJig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Pytanie, czy jest tylko po sztuce z koloru Smith D - Contact? Edytowane 6 Października przez Tom@son Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km777 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Poproszę 4E, 4F, 4G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Wobler do głębszego łowienia szczupaków oraz rzecznych sandaczy w rynnach, wzdłuż głębszych opasek z łódki i równoległych do nurtu przykos. Świetny do trollingu.Poproszę tego oraz dwie cykady Megabass4 e f g Pozdrawiam Edytowane 6 Października przez Szogo636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert22 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Proszę 1 a.b.c.f.e.i.h Edytowane 6 Października przez Robert22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Poproszę pozycja 2 A i 2 B1 B 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Pytanie, czy jest tylko po sztuce z koloru Smith D - Contact? ale którego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Wobler do głębszego łowienia szczupaków oraz rzecznych sandaczy w rynnach, wzdłuż głębszych opasek z łódki i równoległych do nurtu przykos. Świetny do trollingu.Poproszę tego oraz dwie cykady Megabass4 e f gPozdrawiam Sprzedane powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Poproszę pozycja2 A i 2 B1 B 1B sprzedane powyżej, co robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2 B poproszę jeśli jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Jak zostały jakieś Smith contact to poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Dwie sztuki są to poproszę , chyba że coś zostało z 1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Hej.Czy tylko takie wahadłówki masz ?Może coś +/- 5 g. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Nie mam, kiedyś kupiłam z myślą o pomorskich rzekach, ale nic z tego nie wyszło. Teraz raczej 2,5-3g u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Dwie sztuki są to poproszę , chyba że coś zostało z 1 ?Szczerze mówiąc jeszcze nie zliczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Sprawdzę później w domu, bo mam chyba jescze kolor 49 lub 50 1szt. na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października To proszę o info jak coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października To proszę o info jak coś znajdziesz Mam jeszcze 1szt. kolor 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października A co z moim wcześniejszym postem ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października A co z moim wcześniejszym postem ?Przepraszam, przegapiłem, jeśli chcesz tą sztukę, to oczywiście jest Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Nie ma problemu. Poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Jeżeli zostało coś z 4G to bym poprosił 2 szt. Nie wiem ile ich masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Ok niech będzie 50 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi