szpaczek23 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Jak w temacie. Optymalnie 230-250cm. 1cz, półka średnia/wysoka-budżet +/- 700/800zl.Mam phenixa swimbaita wiec cos takiego, tudzież coś mocniejszego.Może być w pakiecie z multkiem(wiadomo budżet odpowiednio większy).Mogę w rozliczeniu oddać parę badyli(casty,spiny )czy tam kołowrotki,.multiki.Z góry dzięki za oferty Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Mam dla Ciebie idealny kij - Phenix SMX-C 82H 20-45lb, 244cm, 1cz, czarna pianka Przynęty 2-6oz, czyli jakieś 60-170g 800zł + wysyłka Jak chcesz to podeślę zdjęcia Edytowane 6 Października przez golenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Mam dla Ciebie idealny kij - Phenix SMX-C 82H 20-45lb, 244cm, 1cz, czarna pianka Przynęty 2-6oz, czyli jakieś 60-170g 800zł + wysyłka Jak chcesz to podeślę zdjęciaPoproszę????na priv wysle namiary Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października A może raz łowiony SG Custom Predator 2,58 cm do 170 gram? Nie daję rady już tak ciężko łowić więcej niż godzinę, więc lepiej żeby cieszył kogoś z większą krzepą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Mam PIKE z Fa (P842-2N). Ogarnie max ok 170g. w idealnym stanie . 4x na wodzie. Kijek kapitalny ale dla mnie za mocny. Ale cena wyższa niż pisałeś . Za 1400 zł z wys. mogę oddać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Mam PIKE z Fa (P842-2N). Ogarnie max ok 170g. w idealnym stanie . 4x na wodzie. Kijek kapitalny ale dla mnie za mocny. Ale cena wyższa niż pisałeś . Za 1400 zł z wys. mogę oddać.Polecam, blank spoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Witam.Zaproponuję Dam Effzett Optimus II Lure Shooter XH. Kijek nowy, długość 2,4m, c.w. 80-170g, od pazura 38 cm - składany 1+1 – uchwyt Fuji, przelotki Sea Guide – rewelacyjny kij, lekki, świetnie wyważony, znakomicie uzbrojony – cena 380 zł z wysyłką DPDPozdrawiamArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Hej mogę zaproponować Fox rage prism 2.3 do 130 gram . Ogarnie jerka jak i gumę. Druga propozycja westin W3 2.48 do 180 gram , bardzo przyjemny kijek nie gubi ryb. Bardzo fajnie pod ryba pracuje Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi