Michał91 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Witam szukam avida 2,6 m do 28 gr ewentualnie do 21 Najlepiej fabryczna choc rozwaze tez kije z pracowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Hej, posiadam wersję do 3/4 oz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Jak chcesz to w podobnej kasie sprzedam ci zenaq defi plaisir dp88 crazy hunter i bedziesz Pan zadowolony,Poczytaj o nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) Witam szukam avida 2,6 m do 28 gr ewentualnie do 21Najlepiej fabryczna choc rozwaze tez kije z pracowniCześć mam uncjowego avida 2,7 (AVS90MHF2) już chyba z 7 lat za szafą leży może nadszedł czas się go pozbyć Jestem ze Szczecina, a i w Świno czasami bywam. Edytowane 7 Października przez Wojciech_B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Niestesty , zalezy mi na dlugosci 2,60 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Cześć . Mam avs86fm2. Jak nowy brak zastosowania. Pozdrawiam. Ps . Możliwa zamiana z moją dopłatą na es76mlf2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Loomis GL2 (HSR1021S) 8'6" 10-20lb 7-35g, doskonały stan, cena 800pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi