nevis Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Cześć, na sprzedaż przynęty Westin Crazy Daisy. Do cen należy doliczyć wysyłkę 15zł - Paczkomat. Przy zakupie kompletu przynęt cena 250zł i wysyłka gratis. Możliwy odbiór osobisty w Gdańsku. 1. 27cm 400g - 70zł2. 23cm 300g - 65zł3. 23cm 300g - 65zł4. 23cm 300g - 70zł 5. Kurtka VOYAGER koszulowa polar na misiu. Rozmiar M. Gruba, ciepła i stylowa kurtka w sam raz na chłodniejsze dni. Ja mam 177cm wzrostu i rozmiarowo byłaby ok ale lekko przykrótki rękaw, powinna być idealna na osobę kilka cm niższą. Polecam bo jest rewelacyjna, przywieziona ze Stanów, niestety nie wstrzeliłem się do końca z rozmiarem. Założyłem kilka razy, podwinąłem rękawek i było ok - 120zł z wysyłką w cenie. 6. Dodatkowo mam 2 koszule flanelowe na osobę ok 160-165cm oddam za 35zł z wysyłka w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 5, jaka długość rękawa od szwu w barku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 5, jaka długość rękawa od szwu w barku?Dam znać za godzinkę jak wrócę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października To proszę podać ogólne wymiary numeru 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Ta kurtka Voyager to na szczupła osobę? czy taka amerykańska M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek71serwus Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) . Edytowane 7 Października przez jacek71serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Wydaje mi się, że na taką „normalną” M’ke. Podrzucam kilka zdjęć na sobie - 177cm wzrostu i 78kg wagi, raczej szczupły. Długość rękawa wychodzi ok 60cm, długość całkowita 72-73cm, od pachy do pachy przy zapiętej kurtce 56-57cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października ok, dzięki na mnie będzie ciasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Poproszę Nr 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Czy w przypadku kompletu Westinów przesyłka pobraniowa wchodzi w grę? Jeśli tak, to wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Poproszę Nr 5.Dzięki, wysyłam wiadomość. Czy w przypadku kompletu Westinów przesyłka pobraniowa wchodzi w grę? Jeśli tak, to wezmę.Tak, możemy zrobić pobranie, priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 12 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października Szczerze polecam kolegę Nevis'a. Przynęty w 100% zgodne z opisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi