Skocz do zawartości

piórnik na przynęty, osprzęt

Konstanty

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli by ci się chciało to zgrzewasz woreczki strunowe ale te najgrubsze, wklejasz do dużego piórnika i już masz. Można dwa piórniki połączyć i masz grubszy i bardziej pojemny. Niedawno coś podobnego robiłem dla dzieci. Taka książka sensoryczna. Wypełnienie woreczków inne ale zasada podobna. Możesz też dziurkaczem zrobić otwory a do piórnika wkleić z segregatora kółka do wpinania.

Jeśli by ci się chciało to zgrzewasz woreczki strunowe ale te najgrubsze, wklejasz do dużego piórnika i już masz. Można dwa piórniki połączyć i masz grubszy i bardziej pojemny. Niedawno coś podobnego robiłem dla dzieci. Taka książka sensoryczna. Wypełnienie woreczków inne ale zasada podobna. Możesz też dziurkaczem zrobić otwory a do piórnika wkleić z segregatora kółka do wpinania.

dzięki za cenne porady

ale nie mam ani zgrzewarki (pewnie w cenie wyrobu gotowego), ani czasu...

;-)

Dragon. Nie tak duży objętościowo, ale wygląda baaardzo podobnie. Niestety modelu tej chwili nie pamiętam. Jeśli nie znajdziesz w necie to jutro podam.

https://allegro.pl/oferta/portfel-na-akcesoria-team-dragon-96-18-001-8725511734

Edytowane przez S.N.

dzięki za cenne porady

ale nie mam ani zgrzewarki (pewnie w cenie wyrobu gotowego), ani czasu...

;-)

Jeden wieczór i wszystko zrobione. To można dziurkaczem i wkleić kółka z segregatora. Szkoda, że nie mam zdjęć. Bardzo łatwa robota, na początku też się zastanawiałem jak to ogarnąć ale pomysł użycia zgrzewarki z Lidla za 100 pozwolił na odcięcie woreczków na porządną głębokość i maksymalne wykorzystanie pojemności piórnika. Tylko, że ja skorzystałeś z woreczków do zgrzewania żywności by nie było możliwości otwarcia woreczków i dostania się do środka. W zimie jest czas, zrobisz na spokojnie to jeszcze na handel ze dwa wykonasz swoją drogą ciekawy pomysł na jakieś pracę plastyczne z dzieckiem. Może i ja bym zrobił??
  • Like 1

ok, dzięki

będzie miło

te dragony tylko bez tej kieszonki na zewnatrz to po 25-30 zł kupowałem na allegro , tez  kieszonka sa duzo droższe 

podobne pojkrowce na przypony ma mikado i robinson a dragon nawet kilka serii 

na aliexpres jako futerał na przypony tez znajdziesz pare propozycji 

Edytowane przez selk

• Dodaj nową pozycję...