Fabian Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) Witam,sprzedam nowe buty Bates Delta 8, rozmiar 42,5 - cena 250złkartusz Campingaz 450g - cena 20złogranicznik wysokości do Haswing - cena 20złWysyłka InPost 17złPozdrawiamFabian Edytowane 8 Października przez Fabian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Jeżeli blokada pasuje do osapian to poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Można prosić o zmierzenie wkładki buta? Bo nietypowe wymiary podaje producent jak na rozmiar?rezerwa do czasu odpowiedzi przy okazji jeśli można Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroxx21 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Jak ograniczenia pasuje do Protuara 1 to biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert22 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października jakby co to wezmę buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 8 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Oryginalna blokada głębokości zanurzenia silników HasWing Osapian, Protruar 1.0/2.0 12V, Protruar GeniusBlokada pasuje do silników o średnicy kolumny 28 mmWkładka buta ma 28.5cm tak jak ja kartonie, przed chwilą mierzyłem miarką. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Dzieki, za odp. Zatem niestandardowa długość, a szukam standradowej 27cm. Zatem odpadam. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarro Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Witam czy buty aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Buty i cześć do silnika sprzedane, został kartusz Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi